Preu reduït! Condicionador de Henna i Aloe Vera - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Condicionador de Henna i Aloe Vera - Corpore Sano - 300 ml

167518

Nou

Condicionador que suavitza, dóna brillantor i enforteix el cabell. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,73€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-18%

3,24 € / 100 ml

Més informació

Condicionador de Henna i Aloe Vera de 300 ml

Condicionador que suavitza, dóna brillantor i enforteix el cabell

Què és el Condicionador de Henna i Aloe Vera de 300 ml?

Adequat per a tot tipus de cabells. Suavitza, dóna brillantor i enforteix el cabell.

El condicionador actua sobre la capa externa de cabells, aportant-li hidratació, suavitat i brillantor. La Henna endureix i dóna volum a el mateix temps que suavitza i desembolica de l'arrel a les puntes. El Aloe vera de cultiu biològic certificat, és suavitzant, hidratant, emol·lient i humectant, proporciona suavitat i condiciona el cabell.

  • Fórmula sense conservants parabens, colorants ni silicones.

resultats:

  • Suavitza i dóna brillantor a cabells.
  • Enforteix el cabell.

Principis Actius:

  • Alquena: La Henna nom àrab de l'arbust alquena. Aconsegueix una alçada de 2-5 mi creix a l'Orient Mitjà. Les fulles d'aquest arbust s'assequen i es polvorizan per fer el que es coneix com Henna en pols. De les seves fulles seques i polvoritzades s'extreu un tint vermellós anomenat Henna. Creix en zones humides de el nord d'Àfrica i el sud d'Àsia. La Henna és molt popular entre les dones dels països islàmics, ja que la utilitzen per donar to als seus cabells i tenyir-se les ungles, les puntes dels dits i part dels peus. De les seves flors obtenen un oli essencial utilitzat ja en l'antiguitat per a l'elaboració de perfums, són petites, blanc groguenques. Principis obtinguts de la Henna: tanins, flavonoides, triterpens, lípids, sucres i lawsone. Efectes que produeix la Henna: colorant, astringent, reforçant i sedant. En la medicina s'utilitza la Henna per cremades, inflamacions i nafres a la boca. En CS utilitzem l'extracte de Henna com a producte semipermanent per al cabell, alhora que ho acoloreix sense danyar-lo, li aporta suavitat. També la utilitzem per condicionar el cabell, deixant desembolicat.
  • Aloe Barbadensis: Planta que creix a l'Àfrica de Sud i en les Antilles. Aquesta gran planta sobreviu en climes secs i càlids. La tija és curt, encara que en algunes espècies arriba 2-3 m d'alçada. Principis obtinguts de l'Aloe Vera: polisacàrids, minerals, alantoína, mucílags, saponines, aminoàcids, vitamines A, B i C, enzims i oligoelements. Efectes que produeix l'Aloe Vera: suavitzant, hidratant, emol·lient, humectant, epitelitzant i antiinflamatori. En la medicina s'utilitza l'Aloe Vera per combatre problemes de: restrenyiment i cremades de sol. En CS utilitzem l'extracte d'Aloe Vera per hidratar, donar suavitat i condicionar el cabell. Pel que fa a la pell, s'utilitza per proporcionar-li els nutrients necessaris per aconseguir aquest equilibri natural i mantenir-la sana. L'Aloe Vera és ideal per a irritacions solars i per a pells seques i deshidratades.

Ingredients:

Aqua (Water); Cetearyl Alcohol; Aloe Barbadensis leaf juice *; Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil; Alquena (henna) extract; Cetrimonium Chloride; Behentrimonium Chloride; Parfum (Fragrance); Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Phenoxyethanol; CI 77.891.

* Cultiu biològic

Com es fa servir el Condicionador de Henna i Aloe Vera de 300 ml?

Després del rentat, aplicar sobre el cabell humit, des de l'arrel fins a les puntes. Deixar actuar uns minuts i esbandir conabundante aigua.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda