Preu reduït! Condicionador Sense Fragància Bio - Urtekram - 180 ml

Fabricante:

Urtekram Urtekram

Condicionador Sense Fragància Bio - Urtekram - 180 ml

218068

Nou

Condicionador hidratant i suavitzant, ideal per a cuirs cabelluts sensibles. Amb un 99% d'ingredients naturals i una fórmula vegana, aporta brillantor i facilita el pentinat mentre calma el cuir cabellut. Envàs 180 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,36€

IVA inclòs

8,95€ IVA inclòs

-6%

4,64 € / 100 ml

Més informació

Condicionador Sense Fragància Bio Urtekram

Amb àloe vera i oli de jojoba.

Què és Condicionador Sense Fragància Bio Urtekram?

El Condicionador Sense Fragància Bio d'Urtekram és un producte hidratant i suavitzant especialment dissenyat per a cuirs cabelluts sensibles . Aquest condicionador ajuda a equilibrar i calmar el cuir cabellut, aportant brillantor i facilitant el pentinat dels cabells. Amb un 99% d´ingredients d´origen natural i una fórmula vegana, és una opció respectuosa amb el medi ambient i amb la pell.

Aquest condicionador està certificat per ECOCERT COSMOS ORGANIC i ALLERGY CERTIFIED, garantint la seva qualitat i seguretat per a persones amb sensibilitat al cuir cabellut. A més, el seu envàs és biodegradable i conté un 50% de material d'origen vegetal, fet que el converteix en una opció sostenible i responsable.

Ingredients:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Propanediol, Cetyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, C15-19 Alkane, Glycerin**, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil Sitosterol, Stearyl Glycyrrhetinate, Squalene, Xylitol, Glyceryl Stearate SE, Tocopherol. *D'agricultura biològica.

Com es fa servir Condicionador Sense Fragància Bio Urtekram?

Aplicar una petita quantitat sobre els cabells una vegada ja rentats i humits. Deixar actuar durant 2-3 minuts i després aclarir amb aigua abundant

Presentació:

Envàs de 180 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda