Fabricants

  Informació

  Compromís amb la qualitat

  Compromís amb la qualitat
  La Bona Salut, sempre compromesos amb la qualitat.

  Condicions de compra

  Garantia dels nostres productes

  www.labonasalut.cat garanteix que tots els productes exposats en el nostre lloc web són comercials i legals al nostre país. Si algun dels nostres productes arriba en mal estat o amb algun problema, ha de comunicar-nos a info@labonasalut.cat - En el cas que la incidència sigui culpa del transportista, li podrem ajudar en solucionar el problema.

  Garanties aplicables als productes no peribles

  En cas que algun dels nostres productes no peribles (Filtres d'aigua, maquinària, etc ...) estigui defectuós, www.labonasalut.cat es garanteix el suport gratuït al client en la gestió de la reclamació al fabricant d'aquest producte. www.labonasalut.cat respon de les faltes de conformitat per part del client que es manifestin en un termini de dos anys des de la compra del producte. El consumidor haurà d'informar a www.labonasalut.cat sobre el producte defectuós en el termini màxim de dos mesos des que es va detectar l'anomalia del producte.

  Informació sobre desistiment

  El client disposarà d'un termini de 7 dies hàbils per exercir el dret de desistiment de la seva compra. Retornant tot el contingut de la seva compra, fent-ho arribar a l'adreça remitent, i en perfecte estat per al seu posterior venda. Els ports, llevat que el motiu sigui imputable a www.labonasalut.cat, aniran a càrrec del client. Si l'enviament ha estat amb cost 0,00 € i al retornar un producte el mínim establert no arriba per a això, es descomptaran tant les despeses d'anada com els de tornada.


  Accept

  Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació llegeixi la política de cookies.