Fabricants

  Informació

  Compromís amb la qualitat

  Compromís amb la qualitat
  La Bona Salut, sempre compromesos amb la qualitat.

  Condicions d'enviament de labonasalut.cat

  Si les compres són superiors a 27 €, l'enviament és gratuït.

  En enviaments peninsulars. Per a les compres inferiors a aquesta quantitat, hi haurà un càrrec de 4,95 € en concepte de ports.

  Si per algun motiu hi ha trencament d'estoc d'algun producte, informarem proposant una opció alternativa. Quan rebi el missatge que la seva comanda ha estat enviat, sabrà perquè agència es lliura i arribarà a l'adreça indicada en 24-36 h.

  Si té algun problema o el transport s'ha retardat més del que s'esperava, truqueu o envieu un correu a info@labonasalut.cat. El nostre objectiu és oferir-li el millor servei i si hi ha alguna anomalia que ho impedeix, desitgem saber-ho.

  En cas que la zona on vostè vol rebre la comanda no figura com a opció, només ha de notificar i seguidament ho donarem d'alta.

  Transport Catalunya4,95 € (si la compra és major a 27,00 €, les despeses d'enviament són gratuïts).
  Transport Estat Espanyol i Portugal
  Espanya (península) i Portugal.
  4,95 € (si la compra és major a 27,00 €, les despeses d'enviament són gratuïts)
  Transport Balears, Canàries*, Ceuta*, Melilla7,00 € (si la compra és major a 38,00 €, les despeses d'enviament són gratuïts)
  Transport UE *
  Ports especials contractats per a enviaments dintre de la Unió Europea.
  12,00 €
  Transport Regne Unit i Irlanda *
  Ports especials contractats per a enviaments Regne Unit i Irlanda.
  15,00 €
  Transport internacional
  Ports especials contractats per a la resta d'enviaments internacionals a qualsevol país d'Europa (fora de UE), Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania.
  30,00 €
  Transport al Marroc60,00 €
  Enviaments a altres païsosNo hi ha modalitat de comanda amb ports pagats.

  Nota: Si la seva compra superés el pes màxim de 2kg, li calcularíem l'import en aquell moment i ho notificarem per correu electrònic.

  * L'enviament a Canàries, Ceuta i Melilla, s'efectuarà a través de Correos i si sorgissin despeses de duanes, sempre seran a càrrec del client. L'enviament es pot demorar entre 7 i 10 dies per causes externes a l'empresa.

  Agència de transport

  Els enviaments nacionals es fan a través de l'agència de transports Nacex.

  * L'enviament a països dins d'Europa es fa a través de l'empresa de transports UPS.
  * No s'inclouen les possibles despeses generades per Duanes.
  * L'enviament a les Balears es fa a través de Correos.

  Enviaments Correos

  En el cas de trencament de gènere, haurà de reclamar directament a Correos, en el moment de la recollida del paquet.

  El termini de lliurament oscil·la entre 3 i 10 dies. No podem fer-nos càrrec dels retards en els lliuraments. Sempre podrà estar informat en la pròpia web de Correos de l'estat del seu enviament mitjançant el localitzador que li facilitarem el mateix dia de l'enviament.

  En qualsevol modalitat d'enviament, les reclamacions davant pèrdues de paquets, no es poden efectuar fins passats els 30 dies de lliurament a Correos.

  En cap cas ens farem càrrec de pèrdua de paquets, llevat que el gènere arribi de tornada a les nostres instal·lacions. En aquest moment procedirem, depenent de la informació que ens de Correos dels motius de devolució. Si no s'ha atès la recollida, les despeses generades pel transport, aniran en qualsevol cas a càrrec del client.

  Gràcies per confiar en Labonasalut.cat


  Accept

  Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació llegeixi la política de cookies.