Preu reduït! Contorn d'Ulls Age Protection Premium - Schüssler - 15 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Contorn d'Ulls Age Protection Premium - Schüssler - 15 ml

205086

Nou

Especialment desenvolupada per regenerar la pell sensible i prima al voltant dels ulls. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

19,72€

IVA inclòs

24,65€ IVA inclòs

-20%

1,31 € / ml

Més informació

Contorn d'Ulls Age Protection Premium

Especialment desenvolupada per regenerar la pell sensible i prima al voltant dels ulls.

Què és el Contorn d'Ulls Age Protection Premium?

Aquesta crema per als ulls de Schüssler Natur CosMEDics té com a objectiu il·luminar l'àrea dels ulls i esvair les ulleres amb una fórmula que desinfla i humecta amb combinacions úniques de sals minerals de Schüssler.

L'EPS Seafill és un actiu biotecnològic marí que omple les arrugues amb una efectivitat demostrada de 15 minuts. Usat cada dia, la seva acció s'estén a la dermis, on afegeix tensió a la xarxa de fibra de col·lagen.

Aplica suaument la crema antiarrugues Schüssler sota dels ulls perquè es vegin més brillants i més descansats amb una combinació de mantega de karité orgànica i cèl·lules mare vegetals. El seu tractament refrescant hidrata, suavitza i et fa semblar preparat per al dia. La sal mineral de Schüssler No.10 Natrium sulfiricum redueix la quantitat d'aigua que és absorbida per l'intestí gros, un resultat poderós per als ulls que es veuen elevats i ajuda a eliminar la inflor.

El tractament d'ulls antiarrugues de Schüssler s'absorbeix instantàniament i gràcies a la sal mineral No 11 Silicea manté els seus ulls frescos i joves

Ingredients:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Gyceryl Stearate ES *, Butyrospermum parkii Butter **, Glycerin, Betaine *, alteromonas Ferment Extract *, Panthenol, Polyglyceryl-6 Distearate *, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Calendula Officinalis: Silybum Marianum Callus Extract, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, squalene) *, Parfum ***, Sodium Hyaluronate, Magnesium Stearate, Lactose, Sodium Sulfate, Silica.

* ECOCERT certificat

** Natural, produïda a partir de molècula d'aroma hipoalergènic.

*** Aroma hipoalergènic

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda