Preu reduït! Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom - Urtekram - 15 ml

Fabricante:

Urtekram Urtekram

Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom - Urtekram - 15 ml

223583

Nou

El Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom és una fórmula nutritiva amb extracte de margarida i oli d'ametlla que combat ulleres, redueix línies fines i inflor, i hidrata intensament la pell normal a seca al voltant dels ulls.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,02€

IVA inclòs

6,85€ IVA inclòs

-12%

40,13 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom Urtekram

Revitalitza la teva mirada amb l'essència de la flor de taronger.

Què és Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom Urtekram?

El Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom és una fórmula avançada i nutritiva dissenyada específicament per a la cura de la delicada pell al voltant dels ulls.

Enriquit amb extracte de margarida i oli d'ametlla, aquest producte treballa eficaçment per reduir les ulleres fosques, reduir les línies fines i disminuir la inflor. Ideal per a pells normals a seques , la seva fórmula no greixosa proporciona una hidratació intensa i duradora, deixant la pell suau, revitalitzada i amb un aspecte més jove. Amb el Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom, podeu gaudir d'una mirada fresca i radiant cada dia.

Ingredients:

Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Alcohol, Glycerin**, Propanediol, Acàcia Senegal Gum, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glyceryl Stearate SE, Aqua Chinensis Seed Oil*, Zea Mays Starch*, Bellis Perennis Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Rhizobian Gum, Xanthan Gum, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Tocopherol Alcohol.

*D'agricultura biològica.

Com es fa servir Contorn d'Ulls Hidratant Orange Blossom Urtekram?

Aplicar amb cura sota els ulls sobre la pell neta.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda