Preu reduït! Contorn d'Ulls i Llavis Bio - Cattier - 15 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Contorn d'Ulls i Llavis Bio - Cattier - 15 ml

204290

Nou

El Contorn d'Ulls i Llavis Bio de Cattier és un tractament regenerador amb certificació orgànica dissenyat per a les àrees sensibles al voltant dels ulls i els llavis.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,75€

IVA inclòs

27,85€ IVA inclòs

-18%

151,67 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls i Llavis Bio Cattier

Recupera la teva Joventut, Il·lumina la teva Mirada.

Què és el Contorn d'Ulls i Llavis Bio Cattier?

El Contorn d'Ulls i Llavis Bio de Cattier, amb certificació orgànica i toc vellutat, és una cura altament completa dissenyada específicament per a les àrees delicades al voltant dels ulls i llavis . Gràcies a la seva fórmula cremosa i allisadora , aquest producte nodreix intensament i millora en els signes de fatiga , proporcionant un aspecte fresc i rejovenit.

Aquest contorn d'ulls i llavis compta amb una combinació única d'extractes d'algues vermelles i verdes que ajuden a millorar la fermesa de la pell, descongestionen i reactiven la microcirculació . Com a resultat, les bosses a sota dels ulls es redueixen visiblement, les ulleres s'il·luminen i les línies d'expressió s'omplen, oferint un aspecte més juvenil i vibrant.

El tractament de perfeccionament de la pell inclou argila verda regeneradora, coneguda per les seves propietats rejovenidores i per la seva capacitat per allisar la textura de la pell. En aplicar-lo, aquest producte ajuda a difuminar els signes de l'edat reflectint la llum, cosa que resulta en una aparença general més brillant i radiant.

Ingredients:

Aqua**, Glycerin, Prunus Domèstica Fruit Extract*, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Lauryl Laurate, Orbignya Oleifera Seed Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate SE, Maris Aqua, Benzyl Alcohol, Barbadensis Leaf Juice Powder*, Pentylene Glycol, Cucurbitaceae Extract, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrolyzed Algin, Lactococcus Ferment Extract, Làctic Acid, Lactobacillus/Brassica Nigra Seed Ferment Extract, Phenethyl Alcohol, Sucrose.

*Ingredients procedents d'agricultura ecològica procedent d'agricultura ecològica.
El 98% del total és natural.
El 46% del total dingredients procedeixen dagricultura ecològica.
COSMOS ORGANIC certificat per ECOCERT Greenlife segons estàndard COSMOS.

Com es fa servir el Contorn d'Ulls i Llavis Bio Cattier?

Matí i nit, aplicar amb el rovell dels dits, insistint a les arrugues de la pasta d'oca, la pell de lleó i el contorn dels ulls.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda