Preu reduït! Contorn d'Ulls Lifting Effect Active Snake - Armonía - 15 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Contorn d'Ulls Lifting Effect Active Snake - Armonía - 15 ml

200571

Nou

Contorn d'ulls antiarrugues amb efecte lífting que exerceix un efecte botox like. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,92€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-18%

86,13 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls Lifting Effect Active Snake

Contorn d'ulls antiarrugues, efecte lífting.

Què és el Contorn d'Ulls Lifting Effect Active Snake?

El Contorn d'ulls Lifting Effect Active Snake compta amb un actiu cosmètic, SYN®-AKE, un nou tripèptid amb eficàcia demostrada, que actua inhibint les contraccions musculars.

Exerceix un efecte botox like sobre les arrugues d'expressió de l'entrecella i les potes de gall produïdes per moviments facials repetitius.

La formulació es veu reforçada amb oli d'argan, mantega de karité i un agent soft focus que aporta un efecte òptic difuminat sobre la pell.

Ingredients:

Aqua (water), aloe barbadensis leaf extract* (aloe barbadensis leaf juice), propylene glycol, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetearyl ethylhexanoate, decyl oleate, butyrospermum parkii (shea) butter, c12-2 vinifera (grap seed oil), argània spinosa kernel oil, tocopheryl acetat, tocopherol, allantoin, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetat, carbomer, ceratònia siliqua gum (carob bean gum), cetyl phosphate, triethy tropolone, imidazolidinyl urea, caprylyl glycol, 1,2- hexanediol, disodium edta, parfum (fragrance), limonene, benzyl benzoate, citronellol, alphaisomethyl ionone, linalool, benzyl salicylate, hexyl cinna.

Com es fa servir el Contorn d'Ulls Lifting Effect Active Snake?

Es recomana aplicar sobre la zona orbicular fent un lleuger massatge i acabar amb uns suaus tocs amb els dits fins a la seva total absorció.

Es recomana aplicar 2 cops al dia, sobre la zona neta. Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda