Preu reduït! Contorn d'ulls Retinol i Bakuchiol - Natysal - 15 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Contorn d'ulls Retinol i Bakuchiol - Natysal - 15 ml

174741

Nou

Gel contorn d'ulls que descongestiona, atenua les arrugues i línies d'expressió. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,72€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-21%

104,80 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'ulls Retinol i Bakuchiol

Ajuda a revitalitzar el contorn d'ulls reduint les bosses i ulleres.

Què és el Contorn d'ulls Retinol i Bakuchiol?

Contorn d'ulls de textura lleugera i fresca, amb Retinol + Bakuchiol i actius específics per tractar la zona del contorn d'ulls revitalitzant la pell i atenuant les línies d'expressió.

Amb Matrixyl 3000: inclou matrikines, un complex antiarrugues que actuen sinergísticamente per reparar els danys cutanis de l'envelliment.

Hyretin: molècula de baix pes molecular de retinol + àcid hialurònic que combina les propietats de tots dos actius. Incrementa la producció de col·lagen i fibronectina i millora l'elasticitat, hidratació i l'aparença de la pell.

Bakuchiol: alternativa natural a l'retinol. Millora significativa en línies i arrugues d'expressió. Millora de l'elasticitat i fermesa de la pell.

Betaïna: ingredient natural que ajuda a reduir la pèrdua d'aigua ia mantenir la pell hidratada.

Elastform: actiu definitiu per tractar la zona del contorn d'ulls. Revitalitza la pell i elimina les línies d'expressió.

Cafeisilane c ®: actiu que combina silici orgànic i cafeïna. Ajuda a millorar l'elasticitat de la pell i estimula la microcirculació.

Ingredients INCI:

Aqua, betaine, pentylene glycol, dimethyl isosorbide, sodium retinoyl hyaluronate, palmitoyl tripeptide-1, pamitoyl Tetrapeptide-7, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, siloxanetriol alginate, caffeine, snail secretion filtrate, sodium hyaluronate, glycosaminoglycans, allantoin, Hydrolyzed Collagen, pyridoxine hcl , Hydrolyzed wheat protein, sodium Lactate, Glycerin, propylene glycol, butylene glycol, polysorbate 20, carbomer, dispotassium EDTA, disodium EDTA, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, sorbic acid, Phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, disodium EDTA.

Com s'utilitza el Contorn d'ulls Retinol i Bakuchiol?

Aplicar una mica de producte sobre el rovell d'un dels dits.

Estengui'l sobre la zona d'el contorn d'ulls donant suaus tocs realitzant moviments circulars que vagin de dins cap a fora. No arrossegar mai el producte.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda