Preu reduït! Sèrum Contorn d'Ulls d'Oli d'Cànem Bio - Dr.Organic -  15 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Sèrum Contorn d'Ulls d'Oli d'Cànem Bio - Dr.Organic -  15 ml

201068

Nou

Sèrum restaurador a base d'Proteolea i oli de cànem, que ajuda a suavitzar i hidratar el contorn dels ulls.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,28€

IVA inclòs

14,45€ IVA inclòs

-14%

81,87 € / 100 ml

Més informació

Sèrum Contorn d'Ulls d'Oli de Cànem

L'oli de cànem orgànic es descriu com "l'oli més equilibrat de la naturalesa". La nostra barreja patentada d'ingredients bioactius (PROTEOLEA® *), es combinen amb les propietats úniques d'aquest oli per crear un sèrum restaurador d'ulls que ajuda a suavitzar i hidratar el contorn dels ulls.

Conté un actiu únic basat en plantes que ha estat sotmès a proves clíniques reeixides en les següents àrees:

  • Millora la renovació i elasticitat de la pell
  • protecció antioxidant
  • Hidratació i allisat de la pell
  • Ajuda a disminuir l'envelliment de la pell cel·lular

* PROTEOLEA® és una barreja d'extracte de fulla d'olivera ric en oleuropeïna, jujuba i Levan per reequilibrar els signes del temps. La oleuropeïna activa el proteasoma, el sistema de reciclatge natural de les cèl·lules de la pell que s'alenteix amb l'edat. Deixalles cel·lulars excessius com ara proteïnes oxidades poden degradar de manera més eficient. Jujuba millora el sistema de defensa antioxidant de la pell, evitant així la formació de proteïnes oxidades. El polisacàrid Levan construeix una pel·lícula de fixació sobre la pell. PROTEOLEA® millora notablement els diversos símptomes de l'envelliment prematur de la pell, com la rugositat de la pell, la mala hidratació i la renovació cel·lular reduïda, i rejoveneix l'aparença de la pell.

Ingredients: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Glycerin, Glyceryl oleate citrate, Aleurites moluccana (Candlenut) nut oil, Cannabis sativa (Hemp) seed oil, Magnesium aluminum silicate, Moringa oleifera seed oil, Caprylic / Capric triglyceride, Xanthan gum, Hydroxyacetophenone, Olea europaea (Olive) leaf extract, Levan, Zizyphus jujuba (jujuba) seed extract, Equisetum arvense (Horsetail) leaf extract, Humulus lupulus (Hop) extract, Hibiscus sabdariffa flower extract, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Ginkgo biloba leaf extract, saüc (Elderberry) flower extract, nabiu (Bilberry) fruit extract, Sodium phytate, Tocopherol, Dehydroacetic acid, decyl glucoside, Phenethyl alcohol, Citric acid, Ascorbic acid, alcohol, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Benzyl alcohol.

Presentació: Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda