Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! NatuRoyale Contorn d'ulls i llavis - Anne Marie Börlind - 15 ml

NatuRoyale Contorn d'ulls i llavis - Anne Marie Börlind - 15 ml

166138

Nou

El complex Biolifting natural combinat amb la tòfona blanca activa els processos regeneradors propis a la pell i minimitza els signes de l'edat en les zones de el contorn d'ulls i al voltant dels llavis.

Més detalls

73,39€

IVA inclòs

85,00€ IVA inclòs

-13%

489,27 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

NatuRoyale Contorn d'ulls i llavis

Minimitza els signes de l'edat en les zones de el contorn d'ulls

Què és el NatuRoyale Contorn d'ulls i llavis?

¿Potes de gall o arrugues d'expressió? El contorn d'ulls és, al costat dels llavis, la zona més exigent de la cara. El complex Biolifting natural combinat amb la tòfona blanca activa els processos regeneradors propis a la pell i minimitza els signes de l'edat en les zones de el contorn d'ulls i al voltant dels llavis. Atenua notablement les arrugues al llavi superior i redueix visiblement la inflor i les arruguetes en el contorn d'ulls.

Cures anti-aging reconfortants i vitalitzants per a les zones exposades de el contorn d'ulls i llavis. Principis actius: complex Biolifting natural combinat amb la tòfona blanca i extracte de Zanthalene.

Dispensant abundant hidratació i energia, aquestes cures formen una pel·lícula invisible sobre la pell que revitalitza i protegeix. Tota la seva zona al voltant dels ulls irradia frescor, finor, assossec i es revitalitza visiblement. Ulls que sorprenen.

Efecte: Revitalitza la renovació cel·lular, relaxa ostensiblement la pell, més elasticitat, fermesa i finor renovada, les arrugitas existents es suavitzen.

Conté: Oli de macadàmia, escualano, mantega de karité, centella asiàtica.

Amb el complex biolifting natural i el vigor de la tòfona blanca

Ingredients:

Aqua [Water], Ethylhexyl Stearate, Sorbitol, Glycerin, Squalane, Simmondsia Chinensis Seed Oil [Jojoba], Polyglyceryl-3 Oleate, Distarch Phosphate, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Tribehenin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Magnesium Sulfate, cera Alba [Beeswax], Oleyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Zinc Oxide, Brassica campestris Sterols [Rapeseed], Tremella fuciformis Sporocarp Extract [Hyaluronic Acid], Retinyl palmitate, ascorbyl Dipalmitate, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Esculin, Spilanthes Acmella Flower Extract, ascorbyl palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Tuber magnatum Extract

Com es fa servir el NatuRoyale Contorn d'ulls i llavis?

Aplicar al matí i per la nit sobre la pell neta i tonificada.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda