Preu reduït! Adipomango - Robis - 60 càpsules

Adipomango - Robis - 60 càpsules

170318

Nou

Complement alimentari en càpsules a força de mango africà, te verd, crom i fibra saciant. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,31€

IVA inclòs

23,09€ IVA inclòs

-25%

0,29 € / ud

Més informació

Adipomango

Complement alimentari a base de mango africà, te verd, crom i fibra saciant.

Què és el Adipomango?

Afavoreix la pèrdua de pes combinant-ho amb una dieta sana i exercici. Redueix el contorn de la cintura. Disminueix els nivells de glucosa en sang. Descendeix els nivells de triglicèrids i colesterol LDL (colesterol "dolent"). Augmenta els nivells d'adiponectina, hormona que ajuda a cremar el greix circulant.

L'arbre de mànec, típic de l'oest d'Àfrica, és una bona mostra de l'exuberància de la natura tropical. Es calcula que un exemplar de mida mitjana d'uns 20 m d'alçada, produeix 4 milions de flors cada any. D'aquestes, unes 25.000 es desenvoluparan fins a formar un fruit. Amb aquesta enorme producció de fruits, l'arbre de mànec és considerat amb raó pels nadius de moltes regions tropicals, una autèntica rebost vegetal.

Cadascun dels fruits de el mànec és una obra mestra de la naturalesa per la seva aroma, el seu fi sabor i les seves nombroses propietats dietoterápicas.

Els nutrients que més destaquen en la seva composició són:
• Provitamina A. El Mango és la fruita amb major quantitat de Vitamina A, especialment el beta carotè. Els carotenoides són potents antioxidants que neutralitzen els radicals lliures oxidatius, responsables de l'envelliment de les cèl·lules.
• Vitamines C, E, i B1, B2, B6 i niacina.
• Minerals com potassi, magnesi i ferro.
• Fibra soluble com la pectina.

Les càpsules de Adipomango de Herbaspñ amb Irvingia gabonensis, estan basades en l'efecte de l'Mango Africà amb patent anomenada IGOB 131, producte natural clínicament testat i orientat per controlar el pes.

Ingredients:

Mango africà 10: 1 extracte sec (Mangifera indica sub. Gabonensis fruit) 36,4%, te verd pols, pot contenir gluten. Càpsula: gelatina, aigua purificada, i colorant (diòxid de titani), estabilitzant (goma guar), llevat de cervesa, Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), crom picolinat.

Valor nutricional (3 càpsules):

Vitamina B6:

2,1 mg

crom

108 μ

Ext. De mango africà

600 mg

Te verd pols 300 mg

Com es pren el Adipomango?

Es recomana prendre 3 càpsules a el dia amb abundant aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda