Preu reduït! Biform Block Doble Acció - Control de Pes - Biform - 30 càpsules

Fabricante:

Biform Biform

Biform Block Doble Acció - Control de Pes - Biform - 30 càpsules

204374

Nou

Complement alimentari per ajudar a controlar els excessos en l'alimentació. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,55€

IVA inclòs

15,30€ IVA inclòs

-17%

0,42 € / ud

Més informació

Biform Block Doble Acció

Ajuda a bloquejar greixos i sucres

Què és el Biform Block Doble Acció?

De vegades, cometre excessos puntuals en els àpats pot tenir efectes no desitjats sobre la línia. Afortunadament són diversos els nutrients que poden ajudar a controlar aquesta situació i compensar els excessos. Biform® Block Doble Acció és un complement alimentari destinat a les persones que volen gaudir dels plaers i evitar-ne les indesitjables conseqüències.

Chitosán d'alta densitat: Obtingut a partir de petxines de crutáceos, es tracta d'una fibra que s'adhereix activament al greix reduint la seva absorció i augmentant la seva eliminació.

Extracte sec de Nopal (NeOpuntia): Ingredient funcional 100% vegetal obtingut de les fulles deshidratades de l'cactus Opuntia ficus-indica. Gràcies a la seva especial composició (45-55% de fibres solubles lipòfiles), el Nopal ajuda a reduir la quantitat de greix que l'organisme és capaç d'absorbir. D'altra banda, a l'arribar a l'estómac forma un gel viscós que alenteix l'absorció de sucres, de manera que perllonga la sensació de plenitud i ajuda a reduir la gana.

Extracte sec de Mongeta 20.000 UlAA / g: Extracte concentrat amb una activitat inhibidora de a-amilasa de 20.000 unitats / g. La a-amilasa és el enzim digestiu encarregat d'hidrolitzar el midó procedent dels aliments i convertir-lo en carbohidrats més petits. Bloquejant l'acció d'aquest enzim es redueix la digestió i, per tant, l'absorció d'una part de l'midó present en aliments com el pa, la pasta, l'arròs ...

Crom: Oligoelement relacionat amb el metabolisme de la glucosa. El crom afavoreix l'entrada progressiva de la glucosa a la cèl·lula evitant variacions brusques de la glucèmia, responsables de la sensació de fam.

Vitamina C: Entre les seves moltes accions destaca la de reduir el cansament i la fatiga, ajudant a mantenir un nivell òptim de vitalitat.

Ingredients:

Chitosán d'alta densitat procedent de crustacis i peix, extracte de mongeta blanca valorat en 20.000 UlAA / g (Phaseolus vulgaris L.), NeOpuntia (Opuntia ficus-indica), agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, àcid L-ascòrbic, antiaglomerant: diòxid de silici i Picol inato de crom. Càpsula: gelatina i colorant: diòxid de titani.

Composició (2 càpsules):

Chitosán d'alta densitat

500 mg

Extracte sec de Jueva 20.000 UlAA / g (inhibidor de a-amilasa)

250 mg

Extracte de Nopal (NeOpuntia)

250 mg

vitamina C 40 mg (50% VRN *)

crom

20 g (50% VRN *)

* VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren el Biform Block Doble Acció?

Es recomana prendre 2 càpsules abans de cada un dels àpats que es vulgui compensar (màxim 4 càpsules a el dia), en el marc d'una dieta i activitat física adequades.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda