Preu reduït! Chitofort Plus - Acció atrapagrasas - Tongil - 72 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Chitofort Plus - Acció atrapagrasas - Tongil - 72 càpsules

165146

Nou

Amb nutrients que complementen, donen suport i potencien l'acció atrapagrasas de l'Chitosan. Envàs amb 72 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,45€

IVA inclòs

20,60€ IVA inclòs

-25%

0,21 € / ud

Més informació

Chitofort Plus - Tongil

Complement alimentari a base de Chitosan, Nopal i extracte de Ceba.

Què és Chitofort Plus?

Chitofort Plus conté per càpsula la mateixa quantitat i qualitat de l'Chitosan de sempre, però reforçada amb dos nutrients que complementen, donen suport i potencien l'acció atrapagrasas de l'Chitosan.

El chitosan és un producte derivat de la quitina, un component estructural que es troba de forma natural en les closques dels crustacis i mariscs. A més de ser consumit per les seves propietats dietètiques, al Japó, per exemple, s'ha fet servir per a la depuració d'aigües residuals, per la capacitat que té per absorbir metalls pesants, greixos, olis i altres substàncies potencialment tòxiques.

No obstant això, la principal característica i la que realment fa que el chitosan sigui diferent de la resta de les fibres dietètiques habituals és la seva capacitat per atreure el greix present en l'alimentació i atrapar-perquè no pugui ser digerida ni assimilada a l'intestí. La capacitat per atrapar greix s'estima entre 4 a 6 grams de greix per gram de Chitosan.

Chitofort més millora la capacitat única de la fibra de chitosan afegint Vitamina C que produeix una disminució de la viscositat de la fibra de chitosan atrapant així una major quantitat de greix.

La fibra de l'Nopal presenta una acció sinèrgica sobre la retenció de greixos aconseguint una major capacitat segrestadora i posterior eliminació.

QuerLine és un extracte natural polifenólico obtingut a partir de la ceba per un mètode patentat i sense utilitzar dissolvents. Constitueix una font natural de quercetina de gran biodisponibilitat que ha demostrat bloquejar els enzims digestius responsables de l'absorció dels greixos ingerits. Estudis realitzats han posat de manifest que el consum regular de QuerLine contribueix a disminuir el percentatge de greix corporal.

Ingredients:

Ingredients actius / càpsula:
Chitosan (Fibra polisacárida procedent de closques de crustacis) 300 mg
Vitamina C (àcid ascòrbic) 60 mg
Extracte sec de Nopal 25 mg
QuerLine (extracte polifenólico de ceba ric en quercetina) 15 mg

Com es pren Chitofort Plus?

  • En funció de la quantitat de greix que contingui menjar ingerit, es recomana prendre de 2 a 4 càpsules a el dia repartides durant el menjar i durant el sopar amb abundant líquid.

Presentació:

Envàs de 72 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda