Preu reduït! Crema Iogurt amb Cereals i Fruita - Biform - 6 sobres

Fabricante:

Biform Biform

Crema Iogurt amb Cereals i Fruita - Biform - 6 sobres

215157

Nou

Natilles gust Iogurt amb Cereals i Fruites hipocalòriques substitutives d'un dinar per al control de pes. Presentat en envàs de 6 sobres de 52 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,33€

IVA inclòs

19,25€ IVA inclòs

-10%

2,89 € / ud

Més informació

Crema Iogurt amb Cereals i Fruita

Natilles de sabor iogurt amb cereals i fruita substitutives d'un àpat.

Què és la Crema Iogurt amb Cereals i Fruita?

Natilles de sabor iogurt amb cereals i fruita hipocalòriques substitutives d'un dinar per al control de pes.

Són una manera més fàcil i deliciosa de substituir un dinar amb menys calories, combinant-les amb una alimentació hipocalòrica adequada.

Si vols perdre pes, tria Natilles bioform: amb molt poques calories, la teva figura t'ho agrairà. Còmodes de preparar i fàcilment combinables amb la teva dieta habitual.

Aporten proteïnes, vitamines i minerals que l'organisme necessita. T'ajuda a aprimar-se.

Ingredients:

Proteïnes làcties, llet en pols desnatada, fructosooligosacáridos: 9,5%, cereals: 3% (civada, blat, ordi), poma: 3%, pruna: 3%, matèria grassa vegetal (xarop de glucosa, oli vegetal, emulgents: èsters làctics de mico i diglicèrids d'àcids grassos, proteïna de llet, aroma), matèria grassa vegetal (oli de gira-sol, xarop de glucosa, proteïnes de llet, emulgent: ester cítric de mico i diglicèrids d'àcids grassos, antioxidants: palmitat de ascorbil i barreja de tocoferols naturals, fructosa, oli vegetal (xarop de glucosa de blat, olis vegetals, emulgent: èsters acètics de mico i diglicèrids d'àcids grassos, proteïnes de llet), midó modificat de blat de moro, corrector d'acidesa: citrat potàssic, espessidors : goma xantana i carragenat, aromes, edulcorants: ciclamat de sodi i sacarina, minerals: ClNa, carbonat de Mg, pirofosfat de Fe, sulfat de Zn, gluconat de Cu, Selenito Sòdic, sulfat de Mn, iodur potàssic, vitamines: àcid L -ascorbico, DL-alfa tocoferol, nicotinamida, acetat de retinilo, D-pantotenat càlcic, clorhidrat de piridoxina, colecalciferol, riboflavina, clorhidrat de tiamina, àcid fòlic, D-biotina; emulgent: lecitina de soja, antioxidant: extracte ric en tocoferols.

Conté sucres i edulcorants. Envasat en atmosfera protectora. Elaborat en una fàbrica que utilitza: Hevo, tramús, api i sèsam.

Informació nutricional (52 grams):

valor energètic

215 kcal

proteïnes

16,3 g

Hidrats de carboni

20,2 g

dels quals sucres 12,4 g

greixos Lípids

6,8 g
de les quals saturades 2,9 g
AC monoinsaturats / 2 0,8 g
AC poliinsaturats 1,4 g
fibra Alimentària 3,8 g

Vitamines i minerals:

Vit A

210,6 mg

Vit D

1,5 mg

Vit E

3,1 mg

Vit C 13,5 mg

Vit B1

0,4 mg
Vit B2 0,5 mg
niacina 5,5 mg
Vit B6 0,5 mg
àcid fòlic 78,0 mg
Vit B12 0,8 mg
biotina 19,8 mg
àcid pantotènic 1,0 mg
Sodi 295,9 mg
calci 394,1 mg
fòsfor 360,9 mg
ferro 4,8 mg
magnesi 71,7 mg
zinc 4,4 mg
Iode 42,1 mg
potassi 615, 2 mg
coure 0,4 mg
manganès 0,4 mg
seleni 17,2 mg

Com es pren la Crema Iogurt amb Cereals i Fruita?

1 sobre = 1 menjar = 215 kcal: Abocar el contingut de l'sobre en 200 ml d'aigua en un recipient o coctelera. Remenar amb l'ajuda d'una forquilla o agitar energèticament la coctelera. Deixar reposar d'1 a 2 minuts.

S'aconsella prendre una quantitat diària de líquids entre 1,5 i 2 litres. Els productes substitutius de menjar s'han de consumir dins el marc d'una dieta variada i equilibrada.

Presentació:

Envàs de 6 sobres de 52 grams cada un.

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda