Preu reduït! lamel·la Robis - Robis - 90 comprimits

lamel·la Robis - Robis - 90 comprimits

163602

Nou

Complement alimentari a base d'Extractes de te verd, taronja amarga, ortosifó, cacau desgreixat i vitamines b6 i b12. Presentat en envàs de 90 comprimits de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,27€

IVA inclòs

30,67€ IVA inclòs

-24%

0,26 € / ud

Més informació

lamel·la Robis

Drena i aprima

Què és el lamel·la Robis?

Complement alimentari amb extracte de te verd, extracte de taronja amarga, extracte i pols de ortosifó, extracte de cacau desgreixat i vitamines b6 i b12 que actua de crema greix.

indicacions:

Lipolític, drenant, activa el metabolisme, redueix el greix corporal, ajuda a eliminar líquids i disminuir el volum.

Ingredients:

Extracte de te verd (Thea sinensis L.), extracte de taronja amarga (Citrus aurantii L. amarum), llevat de cervesa, extracte i pols de Ortosifó (Ortosiphon stamineus Benth.), Extracte de cacau desgreixat, lecitina de gira-sol, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B12 (cianocobalamina) i goma aràbiga (compactant).

Com es pren el lamel·la Robis?

Prendre 6 comprimits a el dia amb una quantitat suficient d'aigua repartits en dues preses, després de l'esmorzar i de dinar. Es recomana consumir durant cicles de 2 a 3 mesos.

Recomanem seguir el tractament fins a obtenir el resultat desitjat, tenint en compte que la durada pot variar d'una persona a una altra en funció dels hàbits dietètics, la forma de vida o la receptivitat a l'producte.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits de 500 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda