Preu reduït! Flor-Mech Olisoluble - Gianluca Mech - 14 sobres

Fabricante:

Gianluca Mech Gianluca Mech

Flor-Mech Olisoluble - Gianluca Mech - 14 sobres

223288

Nou

Integrador per a lequilibri de la flora intestinal: Fórmula innovadora per afavorir la pèrdua de pes. Presentat en envàs de 14 sobres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,37€

IVA inclòs

18,00€ IVA inclòs

-20%

1,03 € / ud

Més informació

Flor-Mech Olisoluble Gianluca Mech

Equilibri del pes corporal

Què és el Flor-Mech Olisoluble Gianluca Mech?

Flor-Mech és una formulació innovadora dissenyada per donar suport a la pèrdua de pes en dietes hipocalòriques i mantenir el pes perdut, gràcies a ferments intestinals específics i principis actius que regulen l'absorció de greixos i carbohidrats, a més de reduir la gana. Amb gust de maduixa silvestre , aquesta fórmula lliure de gluten i lactosa es basa en dos ceps probiòtics que promouen l'equilibri de la flora intestinal, relacionada amb el benestar general, ja que l'intestí és considerat el nostre "segon cervell".

La fórmula conté Nopal , que afavoreix l'equilibri del pes i limita l'absorció de sucres, i s'ha enriquit amb FOS, fibres que exerceixen una acció prebiòtica beneficiosa per al desenvolupament i el metabolisme de la flora bacteriana intestinal. Aquestes fibres també ajuden a controlar la regularitat intestinal i els nivells de triglicèrids i colesterol a la sang.

Ingredients:

Agent de càrrega: isomalta; fructooligosacàrids (FOS), figa de moro (Opuntia ficus-indica (L.) Mill.) pols de cladodi, antiaglomerant: diòxid de silici; aromes, L. acidophilus UALa-01TM (NCIMB 30333), L. reuteri PBS072 (DSM 25175), acidulant: àcid cítric; edulcorant: sucralosa.

Com es pren el Flor-Mech Olisoluble Gianluca Mech?

1 estic pack (4,5 g) al dia, preferentment fora dels àpats. El producte s'ha de prendre col·locant-lo directament sobre la llengua: es dissol a la boca i això permet el seu ús sense aigua. Alternativament, el contingut de l'estic pack es pot dissoldre en aigua sense gas a temperatura ambient. Qualsevol solubilitat incompleta de la pols és deguda a l'alta concentració de fibres i no afecta la qualitat del producte.

Presentació:

Envàs de 14 sobres.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda