Preu reduït! Green Tea - Physalis - 60 comprimits

Fabricante:

Physalis Physalis

Green Tea - Physalis - 60 comprimits

212633

Nou

Participa a la combustió dels greixos i al control de pes així com a l'eliminació d'aigua. Presentat en envàs de 60 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,83€

IVA inclòs

14,50€ IVA inclòs

-18%

0,20 € / ud

Més informació

Green Tea

Sosté la circulació i la vitalitat en general

Què és el Green Tea?

Physalis Green Tea bio conté un extracte de te verd biològic obtingut per hidroextracció i que presenta una alta concentració en polifenols (no menys del 50%!), entre ells catequines com la famosa epigalocatequina-3-galato o EGCG.

El te verd és el company ideal de les dietes de control de pes, ja que afavoreix la combustió dels greixos i que exerceix un efecte diürètic i estimula la funció intestinal. Els principis actius de les fulles de te o Camellia sinensis , consumits des de la nit dels temps a Orient , recolzen la circulació, la vitalitat en general i participen en la protecció cel·lular contra els radicals lliures.

Ingredients:

Extracte de te verd* (75,7%), agent de càrrega: goma aràbiga*, farina de plàtan* (Musa x paradisíaca), farina d'arròs* (Oryza sativa), emulgents: lecitina* (Helianthus annuus), glicerol, gelificant: goma guar*, midó* (Zea mays).

*cultiu ecològic.

Composició (1 comprimit):

Camèlia sinensis extr. bio (50% polifenols, 35% catequines, 20-30% EGCG)

750 mg

Com es fa servir el Green Tea?

Es recomana prendre 1 comprimit al dia. Prendre durant els àpats amb una mica daigua.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Brand


La marca Physalis es dedica a elaborar complements alimentaris, productes d'aromateràpia i Collagen drinks.


Physalis ofereix solucions naturals amb complements alimentaris


Els complements alimentaris de Physalis tenen composicions exclusives, a base d'extractes de plantes estandarditzades, vitamines, minerals, àcids grassos, olis essencials i altres molècules actives. Ofereixen una solució natural per alleujar un bon nombre de petits mals (fatiga, resistència, debilitat, refredats, insomni, estrès, nerviosisme, articulacions doloroses, restrenyiment, sobrepès, taxa de colesterol o tensió arterial massa elevades, síndrome pre-menstrual, fatiga ocular , ....) que ens fan anar massa fàcilment a un remei químic. Tots els seus productes són naturals, segurs, eficaços i formulades d'acord amb els últims avenços científics.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda