Preu reduït! KetoLiving Sugar Control - Natures Plus - 90 càpsules

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

KetoLiving Sugar Control - Natures Plus - 90 càpsules

211936

Nou

Complement alimentari ric en berberina que actua afavorint el manteniment de les glucèmies durant la realització de la dieta Keto. Presentat a 90 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,38€

IVA inclòs

41,85€ IVA inclòs

-8%

0,43 € / ud

Més informació

KetoLiving Sugar Control

Afavoreix el manteniment de les glucèmies durant la realització de dietes cetogèniques.

Què és el KetoLiving Sugar Control?

Fórmula rica en berberina, compost natural obtingut del agracejo, que ajuda a regular els nivells de glucosa, els desajustos metabòlics i contribueix al control de pes. La berberina activa la funció de l'AMPk proteïna quinasa activada, regulador metabòlic mestre important en processos fisiològics com la lipòlisi.

La berberina també exerceix efectes protectors a la diabetis tipus 2 en millorar la resistència a la insulina i modular el metabolisme dels lípids. Per això es recomana realitzar un rigorós control de les glucèmies quan és administrada en aquests pacients.

Amb picolinat de crom que millora la sensibilitat a la insulina i una nova barreja herbal a base de canyella, banava, garcínia i gimnema que millora el control de les glucèmies.

Ingredients:

berberina HCl (d'extracte d'escorça de Berberis aristata), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), Barreja d'aliments Keto Support (fulla de remolatxa, arrel de remolatxa, espinac, llavor d'api, llavor de coriandre, fulla de dent de dent de lleó, fulla d'orenga, fulla de julivert, Spirulina platensis), agent antiaglomerant (cel·lulosa microcristal·lina), extracte de canyella (C. zeylanicum), extracte de fulla de banava, extracte de fulla de Gymnema sylvestris, segó d'arròs antiaglomerant (diòxid de silici) i picolinat de crom.

Com es fa servir el KetoLiving Sugar Control?

Adults, prendre de 2 a 3 càpsules repartides al llarg del dia o segons indicació professional.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda