Preu reduït! morfotipus Rectangle - Dietisa - 28 càpsules

Fabricante:

Dietisa Dietisa

morfotipus Rectangle - Dietisa - 28 càpsules

204316

Nou

Complement alimentari a base de Fucoxantina, que contribueix a l'metabolisme dels greixos. Presentat en envàs de 28 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,07€

IVA inclòs

19,00€ IVA inclòs

-20%

0,54 € / ud

Més informació

morfotipus Rectangle

Complement alimentari que contribueix a la pèrdua de pes.

Què és el morfotipus Rectangle?

És un complement alimentari a base de Fucoxantina i guaranà que contribueix a el metabolisme dels greixos i Carxofa que promou la pèrdua de pes.

Les dones amb morfotip rectangle es caracteritzen per la seva tendència a un major volum entorn de la cintura, el ventre i l'abdomen.

Ingredients:

Càpsula vermella / blanca: Ext. Sec de Undaria (Undaria pinnatifida (Harvey) Suringar (talos) amb 10% fucoxantina, ext. Sec de guaranà amb 20% cafeïna (Paullinia cupana, Kunth, llavors), agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, antiaglomerants: diòxid de silici i sals magnèsiques d'àcids grassos. Càpsula: gelatina, colorants: diòxid de titani, òxids i hidròxids de ferro i carmoisina. la carmoisina pot tenir efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens.

Càpsula verd / blanca: Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, ext. sec de fonoll 4: 1 (Foeniculum vulgare L., fruits), ext. sec de carxofa amb 2,5% cinarina (Cynara scolymus L., fulles i inflorescències); barreja de 14 espècies seleccionades de microorganismes, fructooligosacàrids, antiaglomerants: diòxid de silici i sals magnèsiques d'àcids grassos. Càpsula: gelatina, colorant: diòxid de titani, òxids i hidròxids de ferro i indigotina.

Valor nutricional (1 càpsula):

Càpsula vermella / blanca:

Ext. Sec de Undaria 10% fucoxantina

200 mg

Ext. Sec de Guaraná 20% cafeïna

200 mg

Càpsula verd / blanc:

Ext. Sec de Fonoll 4: 1

125 mg

Ext. Sec de Carxofa 2,5% cinarina

125 mg 3,12 mg
MIX 14 ceps microorganismes 5.000 milions UFC
Fructooligosacàrids (FOS) 100 mg

Com es pren el morfotipus Rectangle?

Es recomana prendre una càpsula vermella / blanca al matí amb l'esmorzar i 1 càpsula verda / blanca a la nit després de sopar.

Conté cafeïna (40 mg / dosi) no recomanat per a nens ni dones embarassades o mares lactants.

Presentació:

Estoig amb 28 càpsules.

Brand


L'empresa Dietisa va ser fundada el 1962 pel Dr. Puigvert, uròleg de prestigi universal.


Dietisa, innovació responsable per a la teva salut des de 1962


L'objectiu de Dietisa era donar oferir recursos naturals documentats i elaborats segons criteris moderns i científics a metges i altres professionals de la salut.


Ara Dietisa està integrada en el grup Nutrition & Santé, empresa líder en dietètica en l'àmbit europeu, fundada a França el 1972 i que actualment compta amb 10 centres de producció i 1700 treballadors que donen suport de primer nivell tant a professionals de la salut com a consumidor.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda