No hi ha productes
Ho compro
220007
Nou
Flavonoides de regalèssia (Glycyrrhiza glabra L.) que ajuden a reduir el greix corporal, especialment el visceral. Envàs de 30 perles.
En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
A base de la variant asiàtica de regalèssia que té alta concentració i varietat de polifenols.
Complement alimentari a base de flavonoides de Glycyrrhiza glabra L.
Els flavonoides de regalèssia ( Glycyrrhiza glabra L.) que ajuden a reduir el greix corporal, especialment el visceral.
Glavonoid ™ de Kaneka és l'ingredient que trobem a RegalForm, i és el resultat d'una investigació exhaustiva en què l'equip d'investigadors de l'empresa japonesa KANEKA va testar centenars d'ingredients, diferents espècies d'herbes i de polifenols solubles en greix.
El resultat va ser Glavonoid™, una substància completament diferent de la que trobem en altres complements alimentaris a base de regalèssia.
Hi ha 3 principals diferències amb els complements convencionals a base de regalèssia:
Triglicèrids de cadena mitjana; KANEKA GLAVONOID™ Flavonoides de Glycyrrhiza glabra L. (regalís); suport: cera d'abelles; perla vegetal (agents de càrrega: midó modificat; humectant: glicerol vegetal; agent de càrrega: carragenà, fosfat disòdic).
1 perla conté:
KANEKA GLAVONOID™ Flavonoides de Glycyrrhiza glabra L.
| 100 mg (3 mg) |
Es recomana prendre una perla al dia o seguint les recomanacions d'un expert.
Envàs de 30 perles vegetals, en blíster.
100% Natural és una marca certificada pels seus productes d'alta qualitat.
En la seva gamma de productes, opta per les directrius de GMP: Bones Pràctiques de Fabricació. Utilitzar productes naturals és la base per a l'elaboració de tota la seva producció. Aquest procés natural va unit a processos innovadors que garanteixen l'eficàcia dels seus productes, ja que ofereixen ingredients naturals, fent servir sempre components i processos d'elaboració innovadors.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació