Preu reduït! Sàcia-T Gummies - Neo - 36 gominoles

Fabricante:

Neo Neo

Sàcia-T Gummies - Neo - 36 gominoles

211154

Nou

Complement alimentari de gominoles a base de glucomà que contribueix a la pèrdua de pes. Presentat en envàs de 36 gominoles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,02€

IVA inclòs

14,35€ IVA inclòs

-16%

0,33 € / ud

Més informació

Sàcia-T Gummies

Per millorar problemes gastrointestinals

Què són les Sàcia-T Gummies?

Neo Sacia-T Gummies és un complement alimentari sense sucre i amb edulcorant a base de glucomanà, extracte vegetal que contribueix a la pèrdua de pes dins una dieta hipocalòrica.

El glucomanà és un polisacàrid obtingut del tubercle Amorphophallus konjac. És una fibra molt soluble amb gran capacitat de captar aigua, fet que li confereix propietats intestinals com l'accelerament de la motilitat intestinal.

El consum de 3 grams diaris, prenent un gram abans de cada àpat principal, contribueix a la pèrdua de pes, sempre dins de règims d'aprimament. Cal tenir present que pot produir flatulència o molèsties abdominals en persones sensibles o risc d'obstrucció. Per aquest motiu, es recomana prendre Neo Sacia-T gummies al costat d'un-dos gots d'aigua, per així fluïdificar el glucomanà.

Ingredients:

Edulcorant (xarop de maltitol), gelificant (gelatina), glucomanà, acidulant (àcid cítric), antiagregant (oli vegetal i cera de carnauba), aromatitzant (aroma de maduixa), colorants naturals (E120, E163).

Com es prenen les Sàcia-T Gummies?

Mastegar de 2 a 4 unitats, 30 minuts abans de cada àpat, amb 1 o 2 gots d'aigua.

Presentació:

Presentat en envàs de 36 gominoles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda