Preu reduït! Stop Celulit Lipodren Bisiluet - Intersa - 50 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Stop Celulit Lipodren Bisiluet - Intersa - 50 ml

186248

Nou

Fórmula avançada que combina ingredients naturals per combatre la cel·lulitis. Amb fucus, bedoll, reina dels prats i llavor d'aranja, ajuda a depurar, millorar la circulació i eliminar les cèl·lules greixoses per a una pell més ferma i tonificada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,10€

IVA inclòs

15,12€ IVA inclòs

-19%

24,20 € / 100 ml

Més informació

Stop Celulit Lipodren Bisiluet Intersa

Revela una pell més suau i tonificada, combatent la cel·lulitis des de la seva arrel.

Què és Stop Celulit Lipodren Bisiluet Intersa?

Stop Celulit Lipodren de Bisiluet Intersa és una solució avançada dissenyada específicament per abordar els desafiaments associats amb la cel·lulitis.

Formulat amb una combinació potent d'ingredients naturals , aquest producte s'esforça per proporcionar múltiples beneficis en la reducció de la cel·lulitis .

El fucus, el bedoll i la reina dels prats són coneguts per les seves propietats depuratives, ajudant a eliminar greix, aigua i toxines acumulades al cos . Aquestes toxines, quan s'acumulen, poden donar lloc a la formació i agreujament de la cel·lulitis.

La llavor d'aranja, rica en bioflavonoides , contribueix a millorar la circulació sanguínia ia descompondre les cèl·lules greixoses en les àrees més difícils, com cuixes i glutis . En millorar la circulació i facilitar l'eliminació de toxines , Stop Celulit Lipodren ajuda a revitalitzar i tonificar la pell, reduint l'aparença de la cel·lulitis.

Ingredients:

Extractes hidroalcohòlics (1:10) de planta fresca de: fucus (Fucus vesiculosus L.); bedoll* (Betula alba L.); reina dels prats* (Spiraea ulmaria L.); dent de lleó* (Taraxacum offi cinalis L.); oli essencial de pomelo* (Citrus paradisi Macfad) AEBBD (Olis Essencials Botànica i Bioquímicament Definits).

* Ingredients procedeixen de cultius ecològics controlats pel sistema ECOCERT.

Com es fa servir Stop Celulit Lipodren Bisiluet Intersa?

Prendre 15 gotes, diluïdes en 1/2 got daigua, de 3 a 4 vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda