Preu reduït! Ventre Pla Plus - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Ventre Pla Plus - Redinat - 60 càpsules

217661

Nou

Fibra soluble en sinergia amb plantes diürètiques, depuratives i carminatives que ajuden a controlar el pes i redueixen la sensació d'inflor abdominal. Envàs de 60 càpsules

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,21€

IVA inclòs

10,55€ IVA inclòs

-22%

0,14 € / ud

Més informació

Ventre Pla Plus

Complement alimentari que ajuda a controlar el pes i redueix la sensació d'inflor abdominal.

Què és el Ventre Pla Plus?

És un complement alimentari a base de fibra soluble en sinergia amb plantes diürètiques, depuratives i carminatives que ajuden a controlar el pes i redueixen la sensació d'inflor abdominal.

Aquest producte natural conté Fructooligosacàrids, un tipus de fibra soluble catalogada com prebiòtic.

Els prebiòtics són compostos que l'organisme no pot digerir tot i que tenen un efecte fisiològic a l'intestí a l'estimular, de manera selectiva, el creixement i l'activitat de bacteris beneficiosos (generalment bifidobacteris i lactobacils).

És un tipus d'hidrat de carboni o "fibra especial" que és fermentat en el tracte gastrointestinal i utilitzat com "aliment" per determinats bacteris intestinals beneficiosos i que a més, inhibeix el creixement de bacteris patògens com: Escherichia coli, Shigella o Salmonella, equilibrant d'aquesta manera la flora intestinal. També estimulen la funció immunològica i la síntesi de certes vitamines.

Contribueixen a reduir trastorns digestius com: excés de gasos, digestions pesades, entre d'altres. Milloren el trànsit intestinal, això té major impacte quan hi ha restrenyiment i diarrees. El seu consum s'associa a un millor aprofitament de diversos minerals com el calci i el magnesi, components indispensables dels ossos, dents i altres teixits. Actualment els prebiòtics més estudiats són els fructooligosacàrids (coneguts també com FOS) i la inulina.

Tant la Cua de cavall, la Carxofa i la Dent de lleó tenen un efecte diürètic purificador ja que faciliten l'eliminació de líquids i de toxines, ajuden a combatre la retenció de líquids i redueixen la sensació d'inflor abdominal.

Una de les propietats més reconegudes de l'Fonoll és la d'alleujar les flatulències gastrointestinals com la d'afavorir l'expulsió dels gasos digestius. Per això, aquesta planta constitueix una part important d'aquest complement alimentari.

Ingredients:

Fructooligosacàrids 120 mg, Cua de cavall 80 mg, Carxofa 75 mg, Dent de lleó 75 mg, Fonoll 55 mg, excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (530 mg):

fructooligosacàrids

120 mg

Cua de cavall

80 mg

carxofa

75 mg

Dent de lleó 75 mg
fonoll 55 mg

Com es pren el Ventre Pla Plus?

Es recomana prendre 2 càpsules a el dia abans dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda