Preu reduït! Lipodim DNA - Glauber Pharma - 60 comprimits

Fabricante:

Glauber Pharma Glauber Pharma

Lipodim DNA - Glauber Pharma - 60 comprimits

223800

Nou

Lipodim+DNA: Un poderós complement alimentari per afavorir el control del pes i l'equilibri metabòlic amb te verd, magnòlia, Metabolaid i enzims digestius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,73€

IVA inclòs

32,90€ IVA inclòs

-9%

0,50 € / ud

Més informació

Lipodim DNA Glauber Pharma

Desbloqueja el teu metabolisme i controla el teu pes amb la ciència i la natura.

Què és Lipodim DNA Glauber Pharma?

Lipodim+DNA és un complement alimentari innovador formulat per afavorir el control del pes i l'equilibri metabòlic.

Amb ingredients clau com el Te verd, la Magnòlia, Metabolaid i enzims digestius , aquest producte multiobjectiu recolza una àmplia gamma de funcions de salut i benestar.

En promoure la pèrdua de pes, Lipodim+DNA ajuda a regular la glucèmia ia manejar la sensació de gana i gana nerviosa . També contribueix a la reducció dels adipòcits , afavorint el procés de browning* - la conversió de cèl·lules greixos blancs, que emmagatzemen energia, en cèl·lules greixos marrons que cremen energia.

Aquest procés ajuda a estimular el metabolisme basal i la termogènesi, contribuint així a la pèrdua de pes . Finalment, Lipodim+DNA recolza l'activitat correcta dels enzims digestius, cosa que facilita una digestió saludable i una absorció eficient dels nutrients. Pres regularment, aquest complement pot ser un aliat poderós en el teu viatge de control de pes i benestar general.

(*) "Browning" es refereix a la conversió de cèl·lules adiposes blanques en marrons, un procés que augmenta la crema de greix.

Ingredients:

Te verd (Camellia sinensis (L.) Kuntze) fulles és tit. 50% en polifenols totals i 30% catequines totals (que mín. 12% EGCG), Pinya (Ananas comosus L.) tija es tit. 0.1% a bromelina, Momordica (Momordica Charantia L.) fruit és 0.5% en principis amargs, Ginseng (Panax ginseng CAMeyer) arrels i fulles es tit. 2% en ginsenoids, Magnolia (Magnolia officinalis Rehder Wilson) escorça és tit. 2% a Honokiol, compost enzimàtic de substrats vegetals fermentats, Metabolaid® (Hibiscus sabdariffa L., Lippia citriodora L.) flors i fulles estit. 15% verbascòsids i 3% antocianidines. Antiaglomerants: cel·lulosa microcristal·lina, magnesi estearat vegetal, biòxid de silici. Agents de revestiment: I464, I1521, midó d'arròs, I473, I463, I460(i), I172.

Informació nutricional:

Contingut per dosi diària igual a 2 comprimits: Te verd de 450 mg (dels quals 36 mg EGCG), Pinya és 108 mg, momordica és 90 mg; Ginseng de 90 mg; Magnòlia de 36 mg; Enzi-Mix 36 mg; Metabolaid® 18 mg.

Com es fa servir Lipodim DNA Glauber Pharma?

1 a 3 comprimits al matí.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda