Preu reduït! Slank Sacia T3 Triple Acció - Espadiet - 45 càpsules

Fabricante:

Espadiet Espadiet

Slank Sacia T3 Triple Acció - Espadiet - 45 càpsules

155636

Nou

Nutrients que actuen amb diferents mètodes d'acció que finalment es tradueixen en mètodes físics.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

15,34€

IVA inclòs

18,05€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Slank Sacia T3 Triple Acció

  • sense sucre
  • sense lactosa

L'obesitat, i especialment la síndrome metabòlica, és una disfunció multifactorial, que a més d'una dieta específica personalitzada, un augment de la capacitat física i l'aportació d'uns nutrients especialment indicats que facilitin un canvi metabòlic segurament disfuncional, requereix del: suport físic i emocional, la sensació de sacietat, el control de la gana i plenitud.

I això s'aconsegueix amb nutrients que actuen amb diferents mètodes d'acció, que finalment es tradueixen en mètodes físics (físicament tenir menor fam i major sensació de plenitud), químics mitjançant l'acció hormonal i metabòlica, i anímics, mitjançant l'increment de neurotransmissors que ens generen una bona disposició.

El Slank Sacia-T3 conté:

Betaglucans d'ordi
Fibra soluble per saciar i donar suport al tractament enfront del síndrome metabòlica. A més, presenta una acció fisiologia excel·lent de sacietat. Sembla que està relacionat amb la viscositat que produeix, retardant el buidatge gàstric; i en el manteniment a l'estómac de pèptids "saciadores", que abasten pel Tanto la sensació de plenitud, molt abans que sense la seva aportació i durant més temps.

Caralluma (Caralluma fimbriata)
La Caralluma conté glucòsids pregnanos, els quals intervenen en la supressió de la gana a través del funcionament en l'hipotàlem. Aquesta acció de supressió de la gana, on intervé el sistema hormonal, genera una despesa addicional de greixos acumulats.

Extracte de estigmes del Safrà (Crocus sativus)
L'extracte de safrà pot ser efectiu en situacions emocionals no desitjades durant el seguiment d'un tractament d'obesitat.

La crocina i el safranal, principis actius del safrà, inhibeixen la recaptació de dopamina i norepinefrina. A més, la crocina i el safranal mantenen altres funcions orgàniques relacionades amb l'obesitat, com són: provocar una menor absorció de calories per bloqueig de digestió de part de les greix via inhibició de la lipasa pancreàtica; increment de sensació de sacietat i per tant ajudar a ingerir menys calories amb la dieta; i sensació de plenitud causa de l'augment de la nivells de neurotransmissors i hormones, a més de control de les adipositats.

Ingredients: betaglucans d'ordi, extracte sec de Caralluma, extracte sec de safrà, midóde blat de moro i estearat de magnesi. Cobertura: càpsula de gelatina, colorant E-171.

Ingredients actius per dosi diària (2 càpsules):

Betaglucans d'ordi (≥25% betaglucans)500 mg.
Extracte sec 8: 1 de Caralluma (≥10% glicòsids)30 mg.
Extracte sec 4: 1 de safrà28 mg.

Advertiments: No superar la dosi diària expressament recomanada. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta equilibrada i un estil de vida saludable. Conservar en lloc fresc i sec, i fora de l'abast dels nens més petits.

Presentació: Envàs de 45 càpsules de 500 mg

Especificacions

CaracterístiquesSense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda