Preu reduït! Volugres - Novadiet - 30 comprimits

Fabricante:

Novadiet Novadiet

Volugres - Novadiet - 30 comprimits

223824

Nou

Doble acció per al control de pes. Volugras Taronja conté Sinetrol® Xpur C i Cúrcuma per ajudar a disminuir la massa greixosa, mentre que Volugras Verde conté pinya, cua de cavall i alga chlorella per a la seva activitat diürètica i detox.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,43€

IVA inclòs

17,90€ IVA inclòs

-25%

0,45 € / ud

Més informació

Volugres Novadiet

El teu aliat natural i eficaç per al control de pes.

Què és Volugras Novadiet?

Volugras és un suplement dietètic dissenyat per ajudar-te d'una manera completa i eficaç en el teu objectiu de control de pes, gràcies a la seva doble acció. Conté ingredients naturals que afavoreixen la disminució de la massa greixosa i afavoreixen l'eliminació de líquids.

Volugres Taronja està formulat amb Sinetrol® Xpur C i Cúrcuma, ingredients coneguts per les seves propietats per ajudar a disminuir la massa greixosa i el seu dipòsit. Sinetrol® Xpur C és una combinació patentada d'extractes d'aranja, taronja dolça, guaranà i un concentrat de taronja sanguina. Els principis actius més importants de Sinetrol® són els polifenols de cítrics i la cafeïna de guaranà. Estudis clínics avalen el mecanisme d'acció i els beneficis en la composició corporal, com la reducció significativa de la massa greixosa sense pèrdua de massa muscular, i els seus resultats es prolonguen en el temps, sense efecte rebot.

Volugras Verde , d'altra banda, conté pinya, cua de cavall i alga chlorella, ingredients coneguts per la seva activitat diürètica i detox. Aquesta combinació ajuda a eliminar líquids i toxines del cos, afavorint la pèrdua de pes i una sensació general de benestar.

Volugras us ofereix una solució natural i eficaç per al control de pes , combinant ingredients que afavoreixen la disminució de greix i l'eliminació de líquids.

Ingredients:

VOLUGRES TARONJA: Sinetrol® Xpur C (630 mg, barreja d'extractes d'aranja, taronja dolça, guaranà i concentrat de taronja sanguina), Antiaglomerants (cel·lulosa microcristal·lina, fosfat càlcic dibàsic, estearat de magnesi), Cúrcuma (50 IVOLUGRES VERD: Pinya (320 mg, ES, titulat en bromelaïna 2400 GDU/g*), Cua de cavall (300 mg, ES), Antiaglomerants (cel·lulosa microcristal·lina, fosfat càlcic dibàsic, estearat de magnesi), Alga Chlorella de paret (100 mg) (sulfits). *GDU: Unitats de Digestió de Gelatina.

Com es pren Volugras Novadiet?

Prendre 1 comprimit Volugre taronja i 1 comprimit Volugre verd al matí, amb ajuda d'aigua.

Dosi diària recomanada: 2 comprimits.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda