Preu reduït! Llet Netejadora de Calèndula i Camamilla - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Llet Netejadora de Calèndula i Camamilla - Corpore Sano - 300 ml

179162

Nou

La llet netejadora de Corpore Sano amb extractes de Calèndula i Comomila, neteja suaument tot tipus de pells preservant de la sensació de tibantor.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

13,84€

IVA inclòs

16,18€ IVA inclòs

-14%

4,61 € / 100 ml

Més informació

Llet Netejadora de Calèndula i Camamilla de 300 ml

Llet netejadora de Corpore Sano amb extractes de Calèndula i Comomila

Què és la Llet Netejadora de Calèndula i Camamilla de 300 ml?

És una la llet netejadora de Corpore Sano amb extractes de Calèndula i Comomila, neteja suaument tot tipus de pells preservant de la sensació de tibantor. La Calèndula conté minerals, mucílags, saponósidos i flavonoides que resulten molt eficaços per al tractament de la pell. Li confereix una acció emol·lient i tonificant i és d'alta tolerància cutània. La Camamilla afavoreix la neteja de la pell purificant i suvizándola.

Proporciona lluminositat i suavitat.

Ingredients:

Aqua (Water); Paraffinum liquidum (Mineral Oil); Cetearyl Isononanoate; Polyglyceryl-2 PEG-4 Stearate; Trilaureth-4 Phosphate; Squalane; C12-C15 alkyl benzoate; Calendula officinalis flower extract; Chamomilla recutita (Matricaria) extract; Parfum (Fragrance); carbomer; Triethanolamine; Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben; Phenoxyethanol.

Com es fa servir la Llet Netejadora de Calèndula i Camamilla de 300 ml?

Impregnar el producte sobre un disc desmaquillador o cotó i anar aplicant-lo sobre la cara i el coll amb un suau masaje.Repetir l'operació les vegades que sigui necessari per eliminar les restes de maquillatge a la totalitat

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda