Preu reduït! Acknes Gel Arbre del Te - Laboratoris Esi - 25 ml

Acknes Gel Arbre del Te - Laboratoris Esi - 25 ml

164400

Nou

Gel facial transparent amb oli d'Arbre del Te, especialment formulat per a la pell greix i propensa a l'acne, grans i punts negres.

Més detalls

8,99€

IVA inclòs

9,99€ IVA inclòs

-10%

35,96 € / 100 ml

Més informació

Acknes Gel

Gel facial transparent amb oli d'Arbre del Te, especialment formulat per a la pell greix i propensa a l'acne, grans i punts negres. Tot això apareix quan les glàndules que produeixen el greix (glàndules sebàcies) de la base dels fol.licles del pèl, queden obstruïdes pel sèu (greix). Els bacteris es multipliquen en els fol·licles i causen inflamació.

L'acne és un dels problemes cutanis més comuns, especialment en els adolescents, ja que els nivells d'hormones que es produeixen durant la pubertat estimulen l'aparició d'aquest sèu (greix), ja que les glàndules són més actives.

Ingredients: OLI ARBRE TE tit mín. El 38% terpens totals, ÀCID azelaic, ZINC PCA, ALOE VERA Barbadensis, VITAMINA A, Vitamina E, Vitamina F, Oli de Gira-sol, Oli de Romaní, Oli Rosa Mosqueta.

Altres components: aqua, propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, alcohol Denat, polysorbate 80, DMDM hydantoin, potassium sorbate, acrylates / vinyl isodecanoateo scsrpolymer, sodium corcar, disodium EDTA, sodium Hydroxide, limonene

No conté: Colorants, perfums, parabens, silicones.

Advertiments: Fer massatges assegurant evitar el contacte amb els ulls, boca, nas i mucoses.

Forma d'ús: Aplicar una petita quantitat de gel sobre la pell perfectament neta i seca dues vegades al dia (matí i nit, sempre sobre la mateixa hora), massatge suaument. El seu efecte es notarà plenament a partir de la tercera a quarta setmana d'aplicació.

Presentació: Envàs de 25 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda