Preu reduït! Crema de Afaitar als Extractes de Baobab i Te Verd per Pell ultrasensible - L'Erbolario - Uomo - 150 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Crema de Afaitar als Extractes de Baobab i Te Verd per Pell ultrasensible - L'Erbolario - Uomo - 150 ml

202690

Nou

Extracte fluid de fruits de Baobab. Suau, lleugera i marcada per una fragant aroma dels olis essencials enriquits.

Més detalls

15,35€

IVA inclòs

15,99€ IVA inclòs

-4%

10,23 € / 100 ml

Més informació

Crema de Afaitar als Extractes de Baobab i Te Verd per Pell ultrasensible

Extracte fluid de fruits de Baobab. Suau, lleugera i marcada per una fragant aroma dels olis essencials enriquits, aquesta crema d'afaitar prepara la cara per a un afaitat més suau i més fàcil. El conjunt de principis actius que la componen, en cada aplicació tonifica i suavitza l'epidermis que, fins i tot quan és particularment sensible i delicada, serà eficaçment mantinguda en el crític moment de l'afaitat. S'activen en aquest sentit els olis de Baobab, l'Babassù i la mantega de cafè, amb els seus principis nutrients i emol·lients i els extractes fluids del fruit del Baobab i les llavors de Cafè verd, amb les seves propietats tonificants i protectores. Estesa uniformement sobre les galtes, barbeta i coll permet a la maquineta lliscar més fàcilment i, sense escuma, ajuda a controlar millor la trajectòria de la fulla, reduint el risc de microlesions i petits talls.

Ingredients: Extracte fluid de fruits de baobab, extracte fluid de llavors de cafè verd, oli de baobab, mantega de cafè, oli d'Babassù, oli de llavors de gira-sol biològic, fracció isaponificable d'oli d'oliva, fitosterols de canola (colza), extracte de fluid de civada titulat en avenantramides, vitamina e de les llavors de la soja, olis essencials de taronja limetta, mandariner dolç, verd, llimona, brots de clavell, patchuly i bàlsam copahu.

Manera d'utilitzar: Posar-se sobre la punta dels dits una mica de crema de afaitat. Distribuir-la sobre la cara fins a cobrir uniformement la zona a rasurar. En acabar una mica d'aigua serà suficient per retirar els últims residus de crema. Per completar l'ús del producte plegar progressivament el tub sobre si mateix, ajudant-se de la clau que va al fons.

Presentació: Envàs de 150 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda