Preu reduït! Crema per la cara a l'Oli de Baobab i Mantega de Cafè - L'Erbolari - Uomo - 50 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Crema per la cara a l'Oli de Baobab i Mantega de Cafè - L'Erbolari - Uomo - 50 ml

163401

Nou

Amb oli de baobab i mantega de cafè. Compactant Energitzant Hidratant.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

30,09€

IVA inclòs

33,45€ IVA inclòs

-10%

60,18 € / 100 ml

Més informació

Crema Per La Cara a l'Oli de Baobab i Mantega de Cafè

Amb oli de baobab i mantega de cafè. Compactant Energitzant Hidratant. Suau crema per la cara estudiada per a la pell de l'home. El cor de la seva composició: la mantega de cafè, nutrient. La microalga Dunaliella afavoreix la renovació cel·lular dels teixits. L'eficàcia protectora de l'Oli de Baobab, tonificant també per al cutis més estressat a causa de l'afaitat quotidià i els agent exteriors. Per últim el Ginseng de la Sibèria, tensoactiu i energitzant.

Manera d'utilitzar: Cada matí després de l'afaitada o simplement Com finalització dels Hàbits de bany matutins, APLICAR Una Petita Quantitat de producte amb petits cops Fins a la seva completa absorció. A la nit, Primer netegi de l'cutis paràgraf Alliberar La Pell de Tots residus. L'Acció anti-edat es potencia amb l'Aplicació del sèrum a l'oli de Baobab i l'extracte de Ginseng Siberià.

La Quantitat de producte que El dispensador sense Aconsegueix recollir del fons Serà còmodament recollit Mitjançant la paleta Que es subministra.

Ingredients: L'oli dels grans de cafè *, oli de llavors de baobab, oli d'alvocat *, oli d'oliva *, oli de gira-sol *, extracte d'alga vermella, extracte de ginseng siberià, hidratant i refrescant complex de Menthyl PCA, mentol, provitamina B5, la vitamina I de llavors de soja, gamma orizanol del segó d'arròs.

* De cultiu ecològic.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda