Preu reduït! Sèrum Calmant Suau Bio - Cattier - 30 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Sèrum Calmant Suau Bio - Cattier - 30 ml

205635

Nou

Alleugeriment immediat, hidratant la pell i ajudant-la a lluitar contra la sensació de desconfort. Presentat en envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,36€

IVA inclòs

29,45€ IVA inclòs

-20%

77,87 € / 100 ml

Més informació

Sèrum Calmant Suau Bio

Per a cabells secs

Què és el Sèrum Calmant Suau Bio?

El sèrum calmant suau Philtre Exquis actua com un producte de primers auxilis per la pell sensible i reactiva, proporcionant alleujament immediat, hidratant la pell i ajudant-la a lluitar contra la sensació de desconfort.

Defensil®-Plus, un actiu natural innovadorprotector i calmant, es combina amb extracte de llavor de lli marró per protegir la pell de les agressions externes com el clima, la pol·lució i l'aire condicionat.

El activoBioecolia®, obtingut de sucres naturals, ajuda a la pell a mantenir la seva fràgil ecosistemaestimulando les seves defenses naturals.

Dia a dia, la pell redescobreix com protegir-se a símisma, neutralitzant les vermellors i reduint les sensacions de formigueig i tibantor.

L'extracte d'alga vermella estimula la síntesi d'àcid hialurònic, present de forma natural a la pell, proporcionant hidratació, un efecte restructurante i retornant-li la sensació de confort.

L'argila rosa suavitza, calma i retorna a la pell la seva resplendor. Calma la set de la pell, deixant-la més forta i prevenint les vermellors.

Ingredients:

  • Argila rosa: rica en minerals i elements traça, calma i promou una complexió radiant.
  • Sensiline ecològic (derivat de la llavor de lli marró): propietats formadores de pel·lícula que protegeix de les agressions externes, propietats suavitzants i calmants.
  • Defensil®-Plus (derivat de l'groseller negre, una planta enfiladissa tropical i gira-sol): reforça la barrera cutània, calma i redueix les reaccions inflamatòries, hidratant.
  • Aigua floral de rosa damascena ecològica: hidratant, antiedat, calmant i antioxidant.
  • Hydranov®: estimula la síntesi d'àcid hialurònic epidèrmic per a una acció hidratant i restructurante.

Ingredients:

Aqua, Rosa Damascena Flower Water **, Caprylic / Capric Triglyceride, C14-22 Alcohols, Pentylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Alpha-Glucan Oligosaccharide, C12-20 alkyl glucoside, Ribes Nigrum Seed Oil, Kaolin, Hydrolyzed Linseed Extract ** , Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower / Leaf / Vaig venir Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Maris Sal, Octyldodecanol, Sodium Carrageenan, Phenethyl alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

** Ingredient procedent d'agricultura ecològica 99,5% de l'total d'ingredients és d'origen natural.

Com es fa servir el Sèrum Calmant Suau Bio?

Després de la neteja, aplicar sobre la cara, el coll i l'escot abans de la crema de dia i / o de nit.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda