Fabricante:

Mosqueta’s Mosqueta’s

Crema Energia Bio - Mosqueta's - 50 ml

164525

Nou

La Crema Energia Bio aporta brillantor, elasticitat i tonicitat a la pell gràcies a la Rosa Mosqueta, Jojoba, Sèsam, Tepezcohuite, Ginseng i àcid hialurònic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,20€

IVA inclòs
44,40 € / 100 ml

Més informació

Crema Energia Bio Mosqueta's

Brillantor, elasticitat i tonicitat per a la teva pell en un sol pas

Què és Crema Energia Bio Mosqueta's?

La Crema Energia Bio és un producte acuradament dissenyat per revitalitzar la pell amb una sensació fresca i radiant .

Aquesta crema per al rostre és una veritable joia quant a la seva composició, amb ingredients d'alta qualitat , acuradament seleccionats per la seva eficàcia i propietats beneficioses per a la pell. Aquesta fórmula conté oli de Rosa Mosqueta, conegut per les seves propietats regeneradores, juntament amb els olis de Jojoba i Sèsam que aporten suavitat i hidratació .

El Tepezcohuite i Ginseng, tots dos coneguts per les seves propietats estimulants , enriqueixen aquesta crema, brindant una sensació de vitalitat. Per completar aquesta potent barreja, s'afegeix àcid hialurònic que millora la hidratació , proporcionant una brillantor saludable i ajudant a mantenir l'elasticitat i la tonicitat a les pells que necessiten un extra de cura. Amb el seu ús, la pell es transforma adquirint un tacte suau i sedós. Ideal per a tot tipus de pells.

Ingredients:

Aqua, Rosa Moschata Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Cetearylalcohol, Kaolin, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Squalane, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Cera Alba*, Ben ), Tocopherol, Undecylenoyl Glycine, Xanthan Gum, Panax Ginseng Root Extract*, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Sesamum Indicum Oil Unsaponifiables*, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root*, Maltodextrin, Citric Acid, Limonene, Linalool , Citronellol, Geraniol.

Com es fa servir Crema Energia Bio Mosqueta's?

Aplica la Crema Energia Bio en rostre i coll nets cada matí i/o nit, fent un suau massatge fins que s'absorbeixi completament.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Entra en el món Mosqueta's


Descobreix les propietats regeneradores de la cosmètica biològica a base d'oli de Rosa Mosqueta de Xile.


Cosmètics 100% certificats


Les línies de cosmètics de Mosqueta's estan 100% certificades com a "Cosmètica ecològica i biològica" per Ecocert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda