Preu reduït! Crema de Pròpolis Regeneradora Bio - Intersa - 50 ml

Fabricante:

Intersa Intersa

Crema de Pròpolis Regeneradora Bio - Intersa - 50 ml

163286

Nou

La Crema de Pròpolis Regeneradora Bio Intersa combina pròpolis i olis vegetals verges en una fórmula natural i ecològica per regenerar, hidratar i nodrir la pell, mantenint la seva salut i vitalitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,81€

IVA inclòs

27,75€ IVA inclòs

-14%

47,62 € / 100 ml

Més informació

Crema de Pròpolis Regeneradora Bio Intersa

Revela una pell radiant i saludable! Amb la naturalesa regeneradora del pròpolis i la nutrició dels olis vegetals, aquesta crema és la teva aliada per a una pell rejovenida i ben cuidada.

Què és Crema de Pròpolis Regeneradora Bio Intersa?

La Crema de Pròpolis Regeneradora Bio Intersa és una fusió perfecta de la ciència moderna i la saviesa ancestral. Amb un alt contingut d'actius naturals, principalment pròpolis i olis vegetals verges, aquesta crema ofereix múltiples beneficis per a la pell.

El pròpolis, conegut des de l'antiguitat per les seves propietats antimicrobianes i curatives , actua com un potent regenerador, ajudant a la pell en el seu procés natural de reparació i cicatrització . A més, les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants ajuden amb els signes de l'envelliment ia protegir la pell dels danys diaris .

Els olis vegetals verges enriqueixen la fórmula en proporcionar hidratació i nutrició a la pell . Aquests olis són rics en àcids grassos essencials i vitamines, ingredients que són essencials per mantenir la barrera cutània en condicions òptimes.

L'enfocament ecològic i natural d'aquesta crema garanteix que estigui lliure de parabens, colorants i fragàncies artificials, assegurant que fins i tot les pells més sensibles puguin beneficiar-se de les propietats sense irritacions.

Ingredients:

Aqua, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Betaine, Cetyl Palmitate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Silybum Marianum Seed Oil, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate ) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrogenated Ethyl hexyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Porphyra Umbilicalis Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oit Palmitate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Algae Extract, Salicylic Acid, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phytic Acid.

*Ingredients procedents de l'Agricultura Ecològica.

El 99% del total és natural. El 17% del total dels ingredients provenen de l'Agricultura Ecològica.

Com es fa servir Crema de Pròpolis Regeneradora Bio Intersa?

Aplicar sobre la pell neta del rostre, cada dia, com a crema de dia.

Ús extern.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda