Preu reduït! Snow White Cream - Pell amb Taques - Natysal - 50 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Snow White Cream - Pell amb Taques - Natysal - 50 ml

217500

Nou

Crema amb actius despigmentants que ajuden a restaurar la uniformitat de la pell aconseguint així un aspecte més lluminós i radiant immediat. En envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,41€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-15%

26,82 € / 100 ml

Més informació

Snow White Cream

Crema amb actius despigmentants.

Què és la Snow White Cream?

Crema despigmentant i il·luminadora amb poder antioxidant.

Amb vitamina C estabilitzada, sensibright dual white wd, azeloglicina, melitane ™ gl i actiu basat en cèl·lules mare de la magrana.

  • Vitamina C estabilitzada: ajuda a prevenir els signes de l'envelliment, promovent la formació de nou col·lagen i recuperant la lluminositat de la pell.
  • Sensibright dual white wd: efecte blanquejant i il·luminador instantani amb un acabat natural. Activitat despigmentant a llarg termini.
  • Azeloglicina actiu derivat de l'àcid azelaic que aporta lluminositat, unifica el to, millorant la qualitat de la pell per a un aspecte més lluminós i radiant.
  • Melitane ™ gl actiu amb propietats protectores davant el fotoenvelliment i una acció preventiva davant el dany causat sobre l'ADN per la radiació UV.
  • Actiu basat en cèl·lules mare de la magrana: perfecciona la lluminositat, unifica el to i la textura, potència la resplendor i la brillantor.

Indicada en pells amb taques i amb falta de lluminositat, ajuda a corregir i atenuar les hiperpigmentacions localitzades. El seu ús habitual proporciona una pell més homogènia, més clara i sense taques.

Ingredients INCI:

Aqua, Caprylic / Capric triglyceride, Glycerin, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, isononyl isononanoate, dimethicone, pentylene glycol, caprylyl methicone, ci77891, potassium azeloyl diglycinate, ascorbyl tetraisopalmitate, punica granatum seed cell culture lysate, alpha-Arbutin, Glycyrrhiza glabra root extract, acetyl Hexapeptide-1, dextran, Maltodextrin, synthetic fluorphlogopite, peg-32, alumina, sodium polyacrylate, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, parfum, Benzyl benzoate, citronel·lol, alpha-isomethyl ionone, hydroxycitronellal.

Com s'utilitza la Snow White Cream?

Aplicar al matí i / o nit una petita quantitat sobre rostre, coll i escot amb la pell neta o després de l'sèrum, realitzant un suau massatge fins a la seva completa absorció.

No aplicar sobre ferides, mucoses ni pell erosionada. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda