Preu reduït! Crema de bolquer - Esential Aroms - 75 ml

Fabricante:

Esential Aroms Esential Aroms

Crema de bolquer - Esential Aroms - 75 ml

210605

Nou

Flor de Cotó, Calèndula, Jojoba Baobab & Azahar. Tub 75 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,80€

IVA inclòs

14,75€ IVA inclòs

-20%

15,73 € / 100 ml

Més informació

Crema de bolquer

Crema de bolquer, Cosmètica Verda Ecològica i Natural

Què és la Crema de bolquer?

Segell d'or a la millor marca natural per a nadons.

Crema única que prevé eficaçment l'aparició de vermellors, regenera la delicada pell del teu nadó, prevé de la humitat, i proporciona un efecte desodoritzant natural, gràcies a una acció probiòtica natural. Forma un film natural, no oclusiu, protector que absorbeix i aïlla de la humitat amb propietats calmants, regeneradores i hidratants.

Propietats i Indicacions:

  • Mantenir la higiene del culet del nadó. Culit irritat, dermatitis de bolquer, prevenció de les infeccions per fongs i prevenir de la humitat, aconseguir un efecte antiolor natural.

Recomanat a:

  • Nounats.

Ingredients

Aigües florals de camamilla i neroli o tarongina; betaïna, olis verges de baobab, jojoba i crambe; extractes de cotó, àloe vera, calèndula centella asiàtica, poligonum, te verd, regalèssia, pastanaga, camamilla, romaní i espígol; insaponificables de l'oliva i polisacàrids vegetals rics en fucosa; òxid de zinc. Amb efecte probiòtic anti-olor-natural (Sacharomyces rcerevisiae). Amb notes aromàtiques de violeta i vainilla (aroma natural sense al·lèrgens).

0% Parabens, parafina, sulfats i productes químics.

INCI: Aqua, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Biosaccharide Gum-1, Zinc Oxide, Betaine, Cetyl Palmitate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Olus Oil, Oryza.

Com es fa servir la Crema de bolquer?

Aplicar sobre la pell del culet, neta i seca. En general aplicar després de cada canvi de bolquer. Estendre fins a crear una capa protectora visible. Aplicar la crema com a protecció durant la nit.

Presentació:

Tub 75 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda