Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema de Bolquer Bio - Armonía Bio - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema de Bolquer Bio - Armonía Bio - 50 ml

191359

Nou

Prevé la irritació i protegeix la pell del nadó de les agressions externes produïdes per l'orina, femta i el frec del bolquer. Envàs amb 50 ml.

Més detalls

5,99€

IVA inclòs

8,65€ IVA inclòs

-30%

11,98 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema de Bolquer

Preveu la irritació i protegeix la pell del nadó.

Què és la Crema de Bolquer?

La Crema de Bolquer està indicada per prevenir la irritació i protegeix la pell del nadó de les agressions externes produïdes per l'orina, femta i el frec del bolquer.

La rosa mosqueta, el karité i l'àloe vera són extractes ecològics suaus que regeneren i tenen cura de les pells més sensibles.

Útil per al tractament de la dermatitis de bolquer , gràcies al seu alt contingut en òxid de zinc.

La rosa mosqueta és rica en vitamines C, A, E, B1, B2 i àcids grassos essencials. Aquesta conjunció d'elements ajuda a regenerar la pell, suavitzar-la i protegir-la de les agressions externes.

L'extracte de karite procedent de la medicina africana, la mantega de karité té propietats cosmetològiques excepcionals per a la bellesa de la pell, avui dia reconegudes: hidrata, suavitza i protegeix els teixits cel·lulars gràcies a la seva composició molt rica en insaponificables i vitamines. És emol·lient, suavitzant i regeneradora.

Ingredients:

INCI: Aqua, Helianthus Annuus Oil*, Zinc Oxide, Polyglyceryl 3, Polyricinoleate, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Barbadensis Leaf Juice)*, Glycerin, Oleic / Palmitic / Lauric / Myristic / Linoleic Triglycerides, Caprylic , Butirospermum Parkii (Shea Butter)*, Rosa Canina Fruit Oil*, Tocopherol, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Fragance, Linalool, Eugenol, Citronellol.

Com es fa servir la Crema de Bolquer?

Es recomana aplicar diàriament sobre la pell neta i seca, insistint als plecs de la pell. Cobrir suaument les vermellors amb una capa abundant de producte fins a la seva desaparició.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda