Preu reduït! Crema Hidratació Profunda Nº8 Natrium Chloratum - Schüssler - 75 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Crema Hidratació Profunda Nº8 Natrium Chloratum - Schüssler - 75 ml

205088

Nou

Restaura l'equilibri hídric de la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,73€

IVA inclòs

13,08€ IVA inclòs

-18%

14,31 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratació Profunda Nº8 Natrium Chloratum

Restaura l'equilibri hídric de la pell.

La fórmula hidratant de Natrium chloratum reposa la humitat perduda en les capes més profundes de l'epidermis. A l'estar combinada amb mantega de karité s'aconsegueix una absorció òptima sense engreixar la pell, de manera que pot ser utilitzada també en pells amb tendència acneica.

Aquesta crema conté el mineral responsable de regular el metabolisme hídric del cos, aporta humitat a pells deshidratades.

Encara que és recomanada en tot tipus de pells, és una gran aliada en la cura de la pell mixta. També està recomanada en el tractament del ezcema.

Ingredients INCI: Aqua (Water) Butyrospermum parkii (Shea) ButterPrunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Oil) Cetearyl AlcoholCetearyl GlucosideGlycerinStearic AcidSorbitolSodium HyaluronateSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilPersea gratissima Oil (Avocado Oil) Cocos Nucifera (Coconut) OilArgania Spinosa Oil (Argan Oil) Theobroma cacau (Cocoa) Seed ButterSodium ClorideCitrus aurantifolia (Lime) OilTocopherolBeta-SitosterolSqualaneBenzyl AlcoholDehydroacetic Acid.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda