Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema Reafirmant Pit - Natysal - 125 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Crema Reafirmant Pit - Natysal - 125 ml

210267

Nou

Tractament específic cosmètic amb fórmula vegetal per a la cura dels pits. Presentat en envàs de 125 ml.

Més detalls

16,32€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-18%

Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Reafirmant Pit

Tractament específic cosmètic amb fórmula vegetal per a la cura dels pits.

Què és la Crema Reafirmant Pit?

Tractament específic cosmètic amb fórmula vegetal per a la cura dels pits amb llúpol, Kigelia africana, Pueraria mirífica, Silici orgànic i pèptids específics.

  • El llúpol es caracteritza perquè entre els seus components hi trobem tanins, aminoàcids, flavonoides i fitosterols. Per aquesta raó, l'extracte de llúpol s'empra per formular cremes reafirmants, que disminueixen la flacciditat tant de la zona facial com de l'bust.
  • L'extracte de arbre de les salsitxes és un actiu amb propietats tensores i reafirmants. Els flavonoides que presenta en la seva composició posseeixen acció venotónica i vasoprotectora que ajuden a la millora de l'aspecte de l'bust.
  • L'extracte de Pueraria mirifica actua sobre el teixit adipós i els lligaments al voltant de el pit, els quals el sostenen i el modelen. A més ajuda a mantenir el col·lagen el que ajuda a aportar als pits una forma més suau, uniforme i natural.
  • El silici orgànic en cosmètics ajuda a millorar l'absorció d'altres components; ajuda a millorar la hidratació de la pell a l'formar part de l'àcid hialurònic i estimula la producció de col·lagen, per la qual cosa és adequat quan hi ha flacciditat de la pell.
  • Adifyline peptide és un mecanisme molecular innovador que actua incrementant el volum en àrees específiques de el cos. Entre els seus principals beneficis cosmètics trobem que ajuda a afavorir l'acumulació de lípids en el teixit adipós i l'increment de volum i fermesa en àrees específiques com el pit.

Ingredients:

Aqua, dimethicone, Glycerin, cyclopentasiloxane, alcohol Denat, propylene glycol, cetyl palmitate, coco-caprylate / caprate, olus oil, isononyl isononanoate, niló-12, cetyl alcohol, butylene glycol, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, acetyl Hexapeptide-38, ascorbyl tetraisopalmitate, Pueraria mirifica root extract, Humulus lupulus extract, arbre de les salsitxes fruit extract, methylsilanol mannuronate, sodium chloride, sodium polyacrylate, hydrogenated polydecene, trideceth-6, peg / PPG-18/18 dimethicone, acrylates / c10 -30 alkyl acrylate crosspolymer, CITRIC acid, sodium benzoate, potassium sorbate, Phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum.

Com es fa servir la Crema Reafirmant Pit?

Aplicar 1 o 2 cops a el dia mitjançant massatges circulars des de la part inferior fins a la zona superior de el si, fins a la seva total absorció.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda