Preu reduït! Coure quelat - Solgar - 100 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Coure quelat - Solgar - 100 comprimits

157683

Nou

A la Bona SAlut podrà comprar Coure quelat, que Protegeix les cèl·lules de l'estres oxidatiu i dels radicals lliures, a més reforça el sistema immunitari.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

13,13€

IVA inclòs

15,45€ IVA inclòs

-15%

0,13 € / ud

Més informació

coure quelat

A la Bona SAlut podrà comprar Coure quelat, que Protegeix les cèl·lules de l'estres oxidatiu i dels radicals lliures, a més reforça el sistema immunitari.

Descripció del Coure quelat:

Coure quelat Comprimits conté coure, mineral necessari per al funcionament del metabolisme, la salut del sistema immunitari i un cabell i una pell sans.

El coure es troba en tots els teixits de l'organisme i participa en la formació dels glòbuls vermells de la sang ja que ajuda a transportar ferro a l'interior de les cèl·lules. Tenir un nivell adequat de coure també ajuda al funcionament del sistema immunitari i protegeix les cèl·lules de l'estrès oxidatiu i del dany provocat pels radicals lliures. Els radicals lliures són molècules inestables que poden danyar les cèl·lules de l'organisme i s'associen a l'envelliment prematur. El coure també afavoreix un metabolisme saludable ja que ajuda a l'organisme a convertir l'aliment en energia.

L'organisme no pot produir cobri per si mateix i per això ha de aconseguir-ho a través d'una dieta sana i variada que contingui aliments rics en coure, com fetge, fruits secs i llavors, marisc i mongetes. Quan la dieta és rica en zinc, és fins i tot més important assegurar-se prendre una quantitat adequada de coure perquè el zinc actua com a antagonista d'aquest mineral.

Ingredients del Coure quelat:

  • Coure (bisglicinato).
  • Agents de càrrega: fosfat dicàlcic, cel·lulosa microcristal·lina;
  • Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal;
  • Goma de cel·lulosa.

¿Com es pren el Coure quelat ?:

Es recomana prendre 1 compirmido

Presentació:

Es presenta en un envàs de 100 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda