Preu reduït! Àcid hialurònic - Fluid cara - Triple acció - L'Erbolario - 28 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Àcid hialurònic - Fluid cara - Triple acció - L'Erbolario - 28 ml

166631

Nou

El fluid cara és un gel aquós monofàsic amb àcid hialurònic de baix, mitjà i alt pes molecular. Tractament anti-edat Multiactivo. Sense perfum.

Més detalls

30,10€

IVA inclòs

39,60€ IVA inclòs

-24%

107,50 € / 100 ml

Més informació

àcid hialurònic
Fluid cara triple acció

El fluid cara és un gel aquós monofàsic transparent de color groc claríssim amb àcid hialurònic de baix, mitjà i alt pes molecular. Tractament anti-edat Multiactivo. Sense perfum.

L'àcid Hialurònic utilitzat per l'Erbolario és obtingut a través d'un procés biotecnològic. Concretament, a través d'un procés de fermentació, efectuant amb l'ajuda de bacteris làctics no modificades genèticament i que procedeixen d'un substrat vegetal obtingut del Blat (Glucosa i proteïnes). Segueix una successiva fase de purificació, efectuada mitjançant un procediment de precipitació i utilitzant bioetanol de blat i remolatxa de sucre. I només després d'aquest acurat procés s'obté un àcid hialurònic molt purificat, concentrat i de qualitat superior.

Tres diferents pesos moleculars per actuar a diferents nivells de l'epidermis:

- L'àcid Hialurònic d'alt pes molecular (Socium Hyaluronate): Forma sobre la pell un film protector invisible i no oclusiu: permet així la transpiració, hidrata iconté els fenòmens evaporatius que treuen la humitat a la pell. No penetra a través de l'epidermis i exerceix una acció hidratant exclusivament de superfície. Aplicat sobre el cutis, forma un film protector invisible i no oclusiu: permet així a la pell transpirar i reduir els fenòmens evaporatius que tendeixen a defraudar l'epidermis de la seva capital hídric. Bé hidratada i refrescada, gràcies a això la pell gaudirà d'un aspecte lluminós i sa i resultarà agradablement vellutada al tacte.

- L'àcid Hialurònic de mig pes molecular: Desenvolupa òpticament el seu treball de regulador de la taxa d'hidratació i s'activa per incrementar fermesa i tonicitat cutània. A més, participa a reforçar les funcions de barrera de la pell, fent de manera que la pell de la cara resulti sempre ben protegida i agradablement compacta.

- L'àcid Hialurònic de baix pes molecular: Estimula la producció de la Occludine que constitueix les unions entre els queratinòcits de l'epidermis, millorant la coexión, reforça la natural funció de barrera de l'epidermis, redueix la TEWL (Trans epidermal Water Loss), és a dir la dispersió d'humitat cap a l'exterior i afavoreix la fisiologica producció de Colágeno. L'àcid Hialurònic de baix pes molecular, a més s'activa per afavorir la fisiològica producció de colàgen I, tornant la pell més suau i tònica, menys solcada d'arrugues i signes d'expressió.

Utilització: Al matí ia la nit, posar sobre la cara ben neta algunes gotes de producte. Immediatament la pell es tornarà més suau i fresca, visiblement tònica i lluminosa. Després del fluid aplicar sempre la crema de triple acció: els efectes antiedat de l'àcid Hialurònic seran multiplicats i intensificats.

Presentació: Envàs de vidre de 28 ml amb pipeta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda