Preu reduït! Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio - Weleda - 12 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio - Weleda - 12 ml

224829

Nou

Regenera i hidrata per a una mirada rejovenida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

22,83€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-8%

228,30 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio Weleda

Mirada fresca, dia rere dia.

Què és Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio Weleda?

El Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio de Weleda és un aliat essencial en la cura diària de la delicada àrea del contorn d'ulls .

Amb una formulació expertament desenvolupada, combina l'oli de llavor de magrana BIO, conegut per les seves propietats antioxidants i regeneratives , amb els pèptids de l'arrel de maca, que potencien la renovació de la pell .

Junts, aquests ingredients treballen sinèrgicament per hidratar en profunditat , alhora que milloren l'elasticitat de la pell. L'absència de perfum en la formulació minimitza les possibilitats d'irritació, fent d'aquest producte una elecció segura i efectiva per a la zona ocular. A més, la seva tolerància ha estat provada dermatològicament i oftalmològicament , per la qual cosa és adequat fins i tot per als qui usen lents de contacte.

Ingredients:

Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Euphorbia Cerifera Cera, Sorbitan Stearate, Punica Granatum Seed Oil, Macadàmia Ternifolia Seed Oil, Lysolecithin,
Punica Granatum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Xanthan Gum, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactobacillus Lepidium Meyenii Root, Glyceryl Caprylate, Sucrose Cocoate, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin.

Ingredients ecològics.

Com es fa servir Contorn d'Ulls Reafirmant de Granada Bio Weleda?

Aplicar una petita quantitat de la mida duna perla a la zona del contorn dels ulls. Estendre suaument en forma de lleugers copets amb el dit anular.

Presentació:

Envàs de 12 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda