Fabricante:

bel-shanabel bel-shanabel

Crema Col·lagen Essential Line - bel -shanabel - 50 ml

205396

Nou

Tractament d'hidronutrició intensiva en tota pell que ho precisi: antiarrugues, rejoveniment, dermo-regeneradors, tant facials com corporals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,92€

IVA inclòs
57,84 € / 100 ml

Més informació

Crema Col·lagen Essential Line

Elevada concentració de col·lagen.

Què és la Crema Col·lagen Essential Line?

Tractament d'hidronutrició intensiva en tota pell que ho precisi: antiarrugues, rejoveniment, dermo-regeneradors , tant facials com corporals.

L'estudiada formulació d'aquesta crema aporta una elevada concentració de col·lagen al teixit vehiculitzada en una textura que facilita la seva total absorció, assimilació i fixació, raó per la qual la seva aplicació ofereix resultats excel·lents en un breu termini de temps.

Ingredients:

  • Hidrolitzat de Col·lagen (d'origen marí, que actua com a reestructurant, reparador i hidratant cutani. Afavoreix la síntesi del propi col·lagen natural per part de la pell el que comporta una redensificació i reafirmació de la dermis)

  • Hidrolitzat d'Elastina (d'origen marí, reafirma i hidrata la pell, proporcionant elasticitat. Augmenta la capacitat de regeneració de la pròpia elastina de l'organisme)
  • Alantoïna (suavitzant), Oli de Jojoba (hidratant i emol·lient), Oli de Germen de Blat (amb propietats regeneradores, nutritives i revitalitzants)
  • Àcid hialurònic (gran capacitat hidratant per la seva gran capacitat de retenció d'aigua
  • Extracte de Camamilla (amb propietats descongestionants, refrescants i emol·lients)
  • Vitamina A (La Vitamina A és un estimulant de la renovació cel·lular: és un potent revitalitzant cutani que combat els signes de la pell seca i envellida; restableix el nivell d'hidratació i allisa les microarrugues)
  • Vitamina F (restableix i regula els lípids intercel·lulars de la capa còrnia perquè aquesta no perdi la capacitat de protecció ni el nivell d'hidratació).

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Nascuda en 1976 centrada en el camp de la cosmètica professional. La seva experiència els ha permès aportar noves fórmules en cosmetologia i bioquímica.


Bel-shanabel, cosmètica professional per a la cura facial


Bel-shanabel realitza rigorosos estudis en totes les seves matèries primeres i principis actius, i desfà tot allò que no compleixi els paràmetres exigits. Tot això, per a verificar la seva alta qualitat a nivells òptims dels seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda