Preu reduït! Crema Revitalitzant - Armonía - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema Revitalitzant - Armonía - 50 ml

180539

Nou

Nova formulació anti-aging més natural, efectiva i sostenible que regenera i nodreix. Envàs amb 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,12€

IVA inclòs

26,00€ IVA inclòs

-18%

42,24 € / 100 ml

Més informació

Crema Revitalitzant

Nova formulació anti-aging més natural, efectiva i sostenible que regenera i nodreix.

Què és la Crema Revitalizante?

Es tracta d'una crema feta a base d' isoflavones i coenzim Q10 .

La combinació d'oligoelements, vitamines, olis i mantegues vegetals juntament amb les isoflavones de soja i el coenzim Q10 dóna com a resultat una fórmula antiedat altament regeneradora i nutritiva.

La crema revitalitzant preveu l'envelliment cutani i impedeix l'oxidació i augmenta les defenses de la pell contra agents externs.

Les isoflavones de soja protegeixen les cèl·lules de la pell, el coenzim Q10 estimula l'acció de les funcions cel·lulars i la rosa mosqueta hidrata i regenera la pell.

Només ingredients naturals per a una pell sana i vital:

0% Parabens, Silicones, Parafines, Colorants i Ftalats.

Ingredients:

Aqua (water), caprylic/capric triglyceride, decyl oleate, c12-20 acid peg-8 ester, glycerin, propanediol, cetearyl ethylhexanoate, butyrospermum parkii (shea) butter, glyceryl stearate, rosa canina fruit oil soja (soybean) seed extract, ubiquinone (coenzyme q10), biotin, inositol, panthenol, riboflavin, niacinamide, allantoin, saccharomyces/iron ferment, saccharomyces/zinc ferment, saccharomyces/silicon fermentyc, saccharomyces/silicon fermentyc tocopheryl acetate, tocopherol, cera alba (beeswax), sodium chondroitin sulfate, sodium ascorbil phosphate, caprylyl glycol, retinyl palmitate, sodium pca, carbomer, ethoxydiglycol, squalane, ceratonia siliqua gum sorbat, hydroxyacetophenone, triethanolamine, 1,2-hexanediol, bht, parfum (fragrance), citronellol, geraniol, butylphenyl methylpropional, linalool

Com es fa servir la Crema Revitalitzant?

Es recomana aplicar matí i nit sobre rostre, coll i escot, prèviament desmaquillat i net, fent un lleuger massatge fins a la seva completa absorció.

Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda