Preu reduït! Crema facial antiedat - Delidea - 50 ml

Fabricante:

Delidea Delidea

Crema facial antiedat - Delidea - 50 ml

184411

Nou

Destinada a totes les pells exigents per contrarestar la pèrdua del to, elasticitat i fermesa.

Més detalls

24,59€

IVA inclòs

29,10€ IVA inclòs

-15%

49,18 € / 100 ml

Més informació

Crema facial antiedat

Destinada a totes les pells exigents per contrarestar la pèrdua del to, elasticitat i fermesa i atenuar les arrugues més visibles.

Amb oli d'argània, que és l'ingredient que aporta els lípids millor acceptats per les pells madures i que millor respecta el PH de la pell), oli de dàtil que estimula els mecanismes de les cèl·lules de la pell per produir col·lagen i lípids, i àcid hialurònic que reté aigua en l'epidermis proporcionant un grau òptim d'hidratació.

Amb ingredients biològics, sense parabens, amb perfums i colorants naturals, testats dermatològicament, no OMG, sense níquel, no SLES / SLS, PEG, silicona ni vaselina.

Efecte xoc, reafirmant nutritiva. Maximitza la resistència de la pell a les agressions.

Ingredients: Aqua, Argania spinosa nucli oil *, Glycerin, Helianthus annus seed oil *, Arachidyl alcohol, Balanites roxburghii seed oil, Dodecane, Macadamia ternifolia seed oil *, Arachidyl glucoside, Behenyl alcohol, Dipalmitoyl hydroxyproline, Butyrospermum parkii butter *, Myristyl alcohol , Helianthus annus seed oil, Myristyl glucoside, Sodium hyaluronate, squalene, Sclerotium gum, Xanthan gum, Beta-sitosterol, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Parfum, citronel·lol, linalool.

* Ingredients biològics.

Utilització: Utilitza al matí ia la nit després d'una neteja acurada. Per a una acció de xoc utilitzar primer el sèrum antiedat Argan i dàtil del desert.

Presentació: Pot de 50 ml

Brand

Tots els productes Delidea tenen certificació Nature. Una de les certificacions més restrictives en cosmètics naturals en comparació a altres estàndards.


Delidea Bio, especialitzats en cosmètics naturals sota responsabilitat social


Els productes Delidea són fabricats pels laboratoris Gala Cosmetici a Itàlia, especialitzats en producció de cosmètica natural i productes Bio.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda