Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Lavanda Lavanda

Crema Hidratant Antiedat Nit - Lavanda - 50 ml

186421

Nou

Prevé l'aparició d'arrugues i l'envelliment de la pell

Més detalls

9,15€

IVA inclòs
18,30 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Hidratant Antiedat Nit

Un complex únic de fitonutrients. Conté olis de jojoba, coco i ametlles, proporcionant una nutrició profunda a la pell i restablint la seva estructura. El compost especial rejovenidor BIOPEPTIDO-CL, clínicament provat, hidrata i estimula la síntesi de col·lagen en més d'un 300%. Prevé l'aparició d'arrugues i l'envelliment de la pell, ajudant-lo a recuperar la seva suavitat, brillantor i elasticitat. No conté parabens, colorants sintètics ni productes derivats del petroli.

La Lavanda (Lavandula) és coneguda com una planta aromàtica des de l'antiguitat. Ha estat àmpliament emprada en perfumeria i en la medicina natural amb notables efectes contra el dolor, com a antídot contra verins i com cicatritzant, a causa de els seus poders de regeneració sobre els teixits danyats.

La Lavanda és una planta típicament Mediterrània. Amb el desenvolupament de la indústria del perfum, l'àrea de plantació es va estendre fins als països balcànics i la conca del Mar Negre.

L'oli essencial de lavanda de Bulgària rivalitza pel que fa a les seves propietats amb altres tipus de lavanda produïts al món. Es distingeix per la seva fina fragància dolça, afruitada i floral d'efectes duradors i calmants. A més de ser relaxant i revitalitzant, equilibra, suavitza i al mateix temps estimula l'estat d'ànim i el cos. L'aroma de lavanda alleuja la depressió i allunya el mal humor.

Ingredients: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Capryuc / Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Glyceryl Stearate Citrate. Dimethicone. Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl alcohol Lavandula Angustifolia Flower Water, Stearic Acid, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol Cera Alba. Tocopheryl Acetate, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Creatina, Parfum, Glyceryl Polymethacrylate, Propylene Glycol Palmitoyl Oligopeptide, Methylisothiazolinone, BHT, Butylphenyl Methylpropional Geraniol Hydroxyisohexyl3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

Presentació: Envàs de 50 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda