Preu reduït! Crema Regeneradora de Bava de Cargol Helix Active Eco - Armonia Natural - 50 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Crema Regeneradora de Bava de Cargol Helix Active Eco - Armonia Natural - 50 ml

164840

Nou

Crema regeneradora a base d'extracte de bava de cargol rica en alantoïna, col·lagen, elastina i altres micronutrients. En envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,72€

IVA inclòs

25,50€ IVA inclòs

-18%

41,44 € / 100 ml

Més informació

Crema Regeneradora de Bava de Cargol Helix Active Eco

Crema regeneradora, antitaques i antiarrugues SPF

Què és la Crema Regeneradora de Baba de Cargol Helix Active Eco?

Crema regeneradora a base d'extracte de bava de cargol ecològica certificada rica en alantoïna, col·lagen, elastina i altres micronutrients que ajuden a hidratar, suavitzar i atenuar taques de la pell. Fórmula sense conservants parabens, enriquida amb altres actius ecològics com l'Aloe Vera o l'extracte de calèndula que combinats amb filtres solars garanteixen una cura activa de la pell.

L'extracte de bava de cargol ecològic s'ha obtingut gràcies a un mètode d'extracció patentat, que en garanteix la màxima puresa i qualitat . Molt ric en proteïnes, que aporten nutrició, col·lagen i elastina , que intervenen de manera determinant en l'estructura i flexibilitat de la pell.

L'extracte de calèndula té acció emol·lient i és ric en vitamines i sals minerals que ajuden a suavitzar la pell.

L'extracte d'àloe vera és conegut per la seva capacitat reparadora és un actiu extremadament útil per calmar, refrescar i millorar l'aspecte de la pell. És capaç de retenir altes quantitats daigua.

Ingredients:

Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, c12-20 acid peg-8 ester, àloe barbadensis leaf extract* (àloe barbadensis leaf juice), propylene glycol, decyl oleate, cetearyl ethylhexanoate, caprylic/capric triglycer , glycerin, snail secretion filtre*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, hydrolyzed collagen, allantoin, sodium chondroitin sulfat, tocopherol, tocopheryl acetat, caprylyl glycol, retinyl palmitate, sodium ascorbyd, làctic àcid, cítric àcid, sodium hydroxide, dimethicone, cetyl phosphate, carbomer, peg-40 hydrogenated castor oil, ceratònia siliqua gum (carob bean gum), potassium sorbat, sodium benzoate, imidazolidinyl urea, tropolone, -hexanediol, parfum (fragrance).

Com es fa servir la Crema Regeneradora de Baba de Cargol Helix Active Eco?

Es recomana aplicar matí i nit, després de la neteja facial, a la cara, coll i escot mitjançant un suau massatge amb el rovell dels dits. Es pot aplicar el maquillatge al cap de cinc minuts. Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda