Fabricante:

Propolmel Propolmel

Crema Regeneradora Facial de Pròpolis - Propolmel - 50 grams

187579

Nou

El seu ús continuat atenua les arrugues i les taques (gràcies a lacció de la rosa mosqueta). Idònia per a cara, contorn d'ulls, coll i escot. Envàs amb 50 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,00€

IVA inclòs
38,00 € / 100 g

Més informació

Crema Regeneradora Facial de Pròpolis

Crema regeneradora facial natural dia i nit .

Què és la Crema Regeneradora Facial de Pròpolis?

  • Fórmula no greixosa de ràpida absorció.
  • Nodreix, regenera, reafirma i hidrata.

El seu ús continuat atenua les arrugues i les taques (gràcies a lacció de la rosa mosqueta). Idònia per a cara, contorn d'ulls, coll i escot.

La quantitat d'olis essencials purs que utilitzem a cada formulació aporten als nostres productes les seves propietats innates:

  • El romaní eleva l'ànim i dóna claredat mental.
  • L'encens afavoreix la introspecció.
  • La mirra ens connecta amb la nostra essència de vida i la mirto amb l´amor que hi ha en nosaltres.
  • El gerani aporta autoestima, seguretat i creativitat.
  • El ylang ylang ens arrela a la Terra.
  • La marduix ens obre el cor al Veritable Amor.

La crema facial, la crema de mans i peus, la loció corporal i el protector labial tenen un alt contingut en mantega de karité, un filtre solar natural . El karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes, com ara el sol, el vent o els canvis bruscos de temperatura.

El factor de protecció solar del karité no es pot quantificar, així que no es recomana lús dels nostres productes específicament per prendre el sol.

Les nostres cremes han estat concebudes com un aliment fresc . Es mantenen refrigerades fins que el client les adquireix. Si aquest decideix no utilitzar-les immediatament, les podrà conservar en fred fins al moment de la seva utilització.

Un cop obertes poden romandre a temperatura ambient respectant sempre el període d'utilització reflectit al Símbol PAO, que indica que les consumim en 3 mesos.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs , no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials .

Ingredients:

Aigua, mantega de karité (21'25%), glicerina vegetal, tintura de pròpolis propol-mel* (2%), olis essencials encens, romaní*, gerani rosat, marduix francesa, ylang ylang, mirra, i mirto, olis de oliva*, rosa mosqueta*, jojoba, alvocat, borratja i noni* (fulles, flors, fruita i llavors de noni macerades en oli de coco*), goma xantana (espessant alimentari natural), vitamina E, cetearil i sorbitan olivate (emulsionants derivats de l'oli d'oliva), sorbat potàssic i nisina (conservants alimentaris). 100% ingredients naturals, *16% certificats ecològics. Contingut 50ml.

INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Rosa Moschata Seed Oil, Alcohol, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Xanthan Gum, Persea Gratissima Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cocos Nucifera Oil, , Pelargonium Roseum Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Extract, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Potassium Sorbate, Commiphora Abyssinica Gum Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Boswellia Carterii Resin Extract, Morinda Citrifòlia Seed Extract, Myrtus Communis Leaf Oil, Sodium Chloride, Nisin, Citronellol, Linalool, Geraniol, D, L-Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Citral, Limonene, Bencyl Salcylate (de olis essencials).

Com es pren la Crema Regeneradora Facial de Pròpolis?

  • Apta per a tot tipus de pells, cal utilitzar més o menys quantitat de crema segons la tipologia de la pell. Aquesta crema es pot alternar i/o complementar amb l'ungüent de pròpolis propol-mel. També és un excel·lent “aftersun”.

Presentació:

Envàs de 50 grams

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda