Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! NatuRoyale Biolifting Lifting Sèrum - Anne Marie Börlind - 50 ml

NatuRoyale Biolifting Lifting Sèrum - Anne Marie Börlind - 50 ml

176632

Nou

Preveu la creació de noves arrugues, enforteix l'elasticitat de la pell, redueix la producció de melanina i mitiga les taques pigmentades existents.

Més detalls

90,06€

IVA inclòs

103,00€ IVA inclòs

-12%

180,12 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

NatuRoyale Biolifting Lifting Sèrum

Enforteix l'elasticitat de la pell

Què és la NatuRoyale Biolifting Lífting Serum?

efecte:   Preveu la creació de noves arrugues i arruguetes i enforteix l'elasticitat de la pell. Redueix la producció de melanina i mitiga les taques pigmentades existents. La pell es torna notablement vellutada i, amb un ús regular, el quadre dermatològic es mostra més uniforme i radiant. La pell apareix reafirmada, llisa i elàstica.

Conté: Complex biolifting, nard marítim, làrix, àcid hialurònic, civada, centella asiàtica.

Amb el complex biolifting natural i el vigor de la tòfona blanca

Luxoses substàncies actives que només la natura ens ofereix. Les innovadores substàncies cuidadores i els més recents avenços de les biociències modernes: el complex Biolifting natural combinat amb tòfona blanca. NatuRoyale és una línia de cures revolucionaris, que activa el procés regenerador propi a la pell, estimula el metabolisme cel·lular i potencia la hidratació de la pell. Per a un efecte lífting extraordinari, que en poc temps reafirma i allisa la pell de forma completament natural. 'Conservi la seva radiant frescor juvenil!

Ingredients:

Aqua [Water], alcohol, Glycerin, Betaine, Polyglyceryl-5 Laurate, Rhizobian Gum, Galactoarabinan, Tremella fuciformis Sporocarp Extract [Hyaluronic Acid], Chondrus Crispus Powder [Carrageenan], Aroma [Fragrance], Magnesium ascorbyl Phosphate, Menthyl Lactate, Civada strigosa Seed Extract, Lecithin, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Linalool, Pancratium Maritimum Extract, Benzyl salicylate, Hexyl Cinnamal, citronel·lol, Tuber magnatum Extract, Limonene, Geraniol.

Com es fa servir la NatuRoyale Biolifting Lífting Serum?

Aplicar al matí i per la nit sobre la pell neta aplicar directament amb la punta dels dits, deixar absorbir.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda