Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Oli Facial 3 a 1 - Anti Blue Light - Anne Marie Borlind - 30 ml

Oli Facial 3 a 1 - Anti Blue Light - Anne Marie Borlind - 30 ml

202282

Nou

Anti-blue light, antioxidant i antiedat 3 en 1. Enforteixen la barrera protectora de la pell i proporcionen una pell suau. En envàs de 30 ml.

Més detalls

30,88€

IVA inclòs

36,00€ IVA inclòs

-14%

102,93 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Oli Facial 3 a 1

Antioxidant, antiedat i anti blue light.

Què és l'Oli Facial 3 a 1?

És un oli 3 en 1 amb propietats antioxidants, antiblue light i antiedat.

Olis nutritius com l'oli omega de satxa inchi, l'oli de kahail i l'oli de prinsèpia, enforteixen la barrera protectora de la pell i proporciona una pell suau.

Protegeix davant de la llum blava dels mòbils, tauletes, televisors, que contribueix a retardar l'envelliment de la pell.

Evita els radicals lliures i millora la pell en diferents aspectes: augmenta la hidratació, aporta calma, evita la picor, tracta els signes de ledat, etc.

L'oli de ratxa inchi és ric en omega 3, 6 i 9 i enforteix la pell i evita la deshidratació . Té propietats antioxidants i reestructurants gràcies al seu contingut en vitamina A i vitamina E.

Especialment indicat per a pells seques i madures .

Ingredients:

Simmondsia chinensis seed oil [jojoba], caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate, squalane, prinsepia utilis seed oil [dhatelo], caryodendron orinocense nut oil, plukenetia volubilis seed oil, helianthus annuus [ rosmarinus officinalis leaf extract [rosemary], tocopheryl acetate, bisabolol, carthamus tinctorius seed oil [safflower], glycine soja oil [soybean], linalool, porphyra umbilicalis extract, citronellol, benzyl salicylate, ly.

Com es fa servir l'Oli Facial 3 en 1?

Es recomana aplicar de 2 a 3 gotes al matí ia la nit sobre la pell neta i tonificada. Si la pell ho requereix, completar amb la crema de dia o de nit.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda